Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N9 vagy Samsung galaxy...

Playgirl kérdése:

Nokia N9 vagy Samsung galaxy s advance? Miért?

Figyelt kérdés

2012. szept. 15. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A Samsung az Android miatt.
2012. szept. 15. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:

erősebb a Samsung, de egyedibb a Nokia.

Ha az egydiséget nézem: Nokia

Ha a hardvert nézem: Nokia

Ui: az n9 nem halott telefon. Jön rá a pr 1.4 és és a kivált Maemo/Harmattan/Meego csapat fejleszti tovább a rendszert.

2012. szept. 16. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, elrontotram: ha hardvert nézem: Samsung.

Le kéne állnom a Nokia buzulással..

2012. szept. 16. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
én is inkább nokiát venném, bár a népszerűtlenség az egyszerre pozitívum és negatívum lehet. Először például mivel kevesebben foglalkoznak a fejlesztéssel, nyilván nem kellene annyira tartani a vírusok elszaporodásáról, de ennek a negatívuma, hogy mi van, ha mégis foglalkoznának, és emellett a biztonsági foltokat(amik minden rendszerben vannak) nincs aki befoltozza elég sűrűn. Én mondjuk inkább bízok abban, hogy nem kerülne sor ilyesmire, és használatban például meg egészen jó, valószínű üzemidőben is leveri az S advance-t, meg persze kinézetben is jobb(szerintem).
2012. szept. 16. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!