Samsung Galaxy S II vagy Galaxy S Advance?
1/23 anonim válasza:
S2 egyértelműen.
Mert az S Advance mégis csak az S továbbfejlesztett változata és hát az S2 az meg mégis csak S2 :D
Nekem is Galaxy S2-m van és brutál erős telefon minden téren..
Gondolkoztam rajta, hogy lecserélem egy S3-ra, de igazából nem sok mindenben tud többet mint az S2.. Többre számítottam az S3-mal kapcsolatban :/
De szerintem megérné az a +10-20 ezer forint az SII-ért :)
2012. szept. 10. 18:21
Az SII elég jól befutott, nagyon sok embernek van olyanja, márpedig ha sok van belőle a szoftvergyártó cégek is azt veszik célba, potenciális felhasználók miatt...
Ez a telefon nem fog egy darabig elavulni, hiába vannak már 4 magos telók, még a 2 magot sem használjuk ki teljesen. Az Advance S-ről nem tudok valami sokat, de ha már megvan az a plusz 15-20 ezred, akkor inkább SII.
Sok szerencsét kívánok a vásárláshoz, és alkudj az árból ha még tudsz :)
2012. szept. 10. 18:52
Egyértelműen S2.Nagyon jó teló teljesen megéri az árát.A frissítések miatt sem kell aggódnod meg megfogja kapni egy ideig őket.Galaxy 3-ról mondjuk megérné S3-ra váltani csak hát ugye mégsincs egyárba az S2-vel.Viszont S2-ről S3-ra egyelőre nem éri meg váltani.Majd ha eljön a 4 magos telók fénykora.
2012. szept. 10. 19:39
4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítségeteket! Lehet hogy pont hiányozni fog az a kevés az SII-höz de akkor igyekszem úgy alakítani hogy összejöjjön! Tré-Mobilenál nézegetem őket mert lejár a hűség és szeretnék valami internetes csomagot kötni, mert hogy ilyen telefonhoz már érdemes a mostani flottás (vállalati, üzleti csomag) pedig nem enged semmiféle adatforgalmat. Használtban nem nagyon gondolkozom úgy nézem egyébként hogy megfelelő az Advance is arra amire én használnám - egy-két játék, facebook, e-mail, böngészés, chatelés mindezt persze folyékonyan, akadás mentesen szeretném mert a Galaxy 3 állandóan akad netán lefagy - és mivel új modell és inkább az SII kistestvérének mondják remélhetőleg frissítések is jönni fognak rá ugyanúgy :).
2012. szept. 10. 21:20
nekem sony live with walkman-em van de nem bírja szerencsétlen a gyűrődést. magyarán mondva szerintem vegyél SII mert az advenced egy idő után úgysem fogja akadás mentesen lejátszani a videókat és az appokat egyszerre főleg azért mert nincs rajt ICS. SII a nyerő!
2012. szept. 11. 16:27
7/23 A kérdező kommentje:
Azt mondod hogy nem lesz akadás mentes az Advance?:/ Most nézem még az Xperia S-t mindenki szanaszét dicséri nem tudom mennyire jó igazából. Ki fog jönni pont a közel jövőben egy új Xperia széria ez valószínűleg letorázza a mostaniak árát egy kicsit. Ha ezzel a letornázással az Xperia S és a Galaxy S2 ára is lejjebb megy akkor S2-t veszek. Viszont ha csak az Xperia S-ét nyomja le akkor lehet hogy az lesz a befutó mivel az Advancenél talán az jobb cucc még akkor is ha nem tetszik személy szerint és nagy Samsungos vagyok...
8/23 A kérdező kommentje:
Nem szeretném hogy az legyen mint anno a Galaxy 3-mal: megveszem egy ideig jó és szeretem de 1 év után már szinte teljesen elavul és akadozik, egyre több gond van vele. Olyat szeretnék - ahogy fent is írtam - ami jó és gördülékeny lesz egy jó darabig. Szerintem az Advance is már elég komoly két magos kütyü nem hiszem hogy akadni fognak rajta a dolgok, csak akkor ha a 4 magos cuccok lesznek a "jók". Advance vs SGS2 vs Xperia S vs Pénztárcám...
az uj széria csak annyival lesz jobb legalább is ahogy tudom hogy nem snapdragon 3 lesz benne (andreno 220)hanem snapdragon 4 (andreno 225)és annyira nagyon nemfog letornázni az ára se az xperia S-nek sem a galaxy S II mint mikor megjelentek a 4 magos telefonok és tabletek szerintem már csak max 10000 FT-tal fog lemenni a két telefon ára az alatt már nem érné meg nekik.
2012. szept. 14. 16:19
...DE ha megéri az a plusz 0.3 ghz akkor válaszd az xperia S-t én ma kaptam meg az S II és a nővérem xperia S-ével összehasonlítottam az S II gyorsabb és sokkal szebb képet ad mint az xperia S akár hogyis HD kijelzője van nem olyan fényes és játékra is sokkal jobb a mail-400 mint az andreno 220 ezt szerintem jobb ha tudod mert néhány játék úgy akad az xperia S hogy csak csodálkoztam rajta.
2012. szept. 14. 16:29
Kapcsolódó kérdések: