Samsung Galaxy S II vagy Galaxy S Advance?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hónapon belül szeretném lecserélni a Galaxy 3-mam mert már igencsak megjárta a hadak útját nagyon az utolsókat rúgja szegényke. Nagy Samsung párti lettem, ez is és az előző telefonom is Samsung volt teljes mértékben elégedett voltam/vagyok velük és a samsungok még mindig a legszimpatikusabbak. Két készüléket néztem ki, a kicsit újabb S Advance-t és a lassan 1,5 éves S II-t. Nehéz a döntés kb. ugyan azt tudja mind a kettő de az S II még mindig ütőképesebbnek tűnik. Megéri szerintetek azt a plusz 15-20 ezret az S II és nem fog hamar elavulni mind értékben, mind szoftveresen-hardveresen? Vagy esetleg mást ajánlanátok?2012. szept. 10. 18:11
21/23 anonim válasza:
Ha jól megnézitek, nem sok eltérés van, egyedül talán a méreteiben, a kamerája (5mpxl) és a tárhelye (8gb) ami különbözik.
Míg az egyik szuper vékony a másik kicsivel karcsúbb szélességre.
Nekem Galaxy S Advencem van és nagyon jó telefon, erős igaz tokot igényel vettem is rá egyet meg egy fólia sem árt a képernyőnek.
22/23 chuky85 válasza:
Nekem hétfőn jön az Advance, teszteket meg véleményeket olvastam, nagyon jókat írnak róla, de nem tudom miért igényli a tokot? Fóliát mindenféleképpen veszek.
Frissítést nem tudod mikor érkezik?
23/23 anonim válasza:
Egyértelműen S2
Most S2 van rohadt jó imádom gyönyörű kép gyors akadásmentes szép kijelző sosem akad!
S2őm előtt Advancem volt szar kép gyakran lefagyott főleg Internetnél!
Advance:35000ft
S2:45000ft
Bőven megéri:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!