MyDrox17 kérdése:
IPhone 5 - Magyarországi vásárlás?!
Figyelt kérdés
Megszeretném tudni, hogyan vehetnék egy ilyen készüléket Mo.-n, vidéki vagyok (Szombathely) , t-mobilos és nem szeretnék rá heteket / hónapokat várni , 1 hét még beleférne. Hogyan tudnék reális áron(200.000Ft.-ig) hozzájutni egy készülékhez akkor, aki tudna segíteni vagy esetleg linket adni azt megköszönném!2012. szept. 30. 23:08
1/10 bp1985 válasza:
Reális áron nem fogsz kapni Apple terméket. De egyszerű, megveszed függetlenül, persze akkor várnod kell, és nem mutogathatod, hogy milyen fasza csávó vagy, és az első héten megvetted.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
200000 ft-ig, de aranyos vagy :D De baromira el vagy tévedve.
4/10 anonim válasza:
Fölös venni iphone 5-őt, ha nagyon iphone-t akarsz akkor vegyél 4s-t, 100 ezerért már kapsz..
5/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, hogy olcsóbb a 4S, de szerinted jobban megéri? Mert az 5 nagyobb kijelzővel és sokkal erősebb procival van, ami alkalmazásoknál számít, és főleg erre használnám!
2012. okt. 1. 14:12
6/10 anonim válasza:
az iphone-nál 15ezerszer jobb, és olcsóbb telefonok vannak. amiben pedig az 5 jobb a 4s-nél, az kb annyi, hogy újabb, és pont.
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt így nem tudom elfogadni ne haragudj, és megy a negatív. Ha érvelsz akkor legalább próbálj meg érvelni.
2012. okt. 1. 19:32
8/10 anonim válasza:
Én nem akarlak lebeszélni róla de utálom az iphone-t volt már kezembe nagyon nem jött be.
Nézd meg a sony xperia s-t vagy a samsung galaxy s3-at.
Hasonlítsd össze.
Igazából ha iphone-t veszel utána csak fogod a fejed ,hogy mi a sz*r ért vetted.
Érted? :)
9/10 Multigod97 válasza:
Ez nem igaz. Én például szeretem az iPhone-t, attól függetlenül, hogy drága. Jól áll a kezedben, jó anyagokból van, és én mondjuk szeretem az iOS-t, de ez teljesen emberfüggő, van aki mást szeret, mert nekik túl zárt. De én tudom, ajánlani az iPhone-t ( akármennyi dislike-ot fogok érte kapni), de inkább csomgban, függetlenül nagyon drága.
10/10 Multigod97 válasza:
Amúgy, még az is lehet alternatíva, hogy külföldi ismerőstől kérsz egyet:
Ez kb. most 195 ezer forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!