Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezek után mondjak le az iPhoe...

Ezek után mondjak le az iPhoe 5-ről?

Figyelt kérdés

sokat vártam az iphone 5re,szinte egy álom volt.erre megláttam ezt:

[link]

viszont más iphone 5ös videón a youtubeon nem láttam ez a hibát

2012. szept. 30. 00:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%
Csak úgy megjegyezném hogy az utóbbi 8 hozzászólásnak semmi köze a kérdéshez.Csak a sok 40+ ember elmondja (sorok között olvasás) hogy már nem lennének képesek megtanulni kezelni ezeket a telefonokat ezért mindegyik szar,túlárazott tepsi.Éljen a Nokia 3310.Mindenkinek joga van a véleményéhez de a fiatalokat nem kéne ennyire durván leszólni csak azért mert nekik van pénzük a csúcskategóriát is megvenni.
2012. szept. 30. 13:09
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen azért vagy szánalmas. De pl. azért igen, mert hülyeségeket beszélsz. Engem hol vertek át? Honnan veszed, hogy megvettem az iPhonet? Mert elárulom, nem vettem meg. Nem azért, mert nincs rá, mert van. Vehetnék neked is, meg a családodnak, ha nem tetszik, akkor mást, szóval az ár nem gond. Nem azért, mert szar.

Egyszerűen nem kell.

Én nem mondom, hogy hülyék, akik ennyit költenek a telefonra, biztos meg van az oka, de azért az enyhe túlzás, hogy mindenkit égőznek, elavultaznak, meg hülyéznek, aki nem vesz magának szuper tepsit, rendesen sokszor érzem, hogy mikor előveszem a semmilyen telefonom, amivel tökéletesen lehet telefonálni és ha otthon marad a töltő mikor elmegyek 5-6 napra valahova akkor sem esek kétségbe, akkor így néznek, hogy na ennek csak ilyenre telik, bezzeg ők...

A másik, akit te szánalmasazol az meg nagyon jól rámutatott arra, hogy a legtöbb hülyegyerek megveszi a telefont, ki se használja, vagy azért, mert hülye hozzá, vagy azért, mert nincs pénze rá, csak épp összevakarta a telefonra, hogy ha kiveszi a táskából vagány legyen, VAGY egyáltalán nem telik neki rá, de majd megpusztul az irigységtől, hogy másnak már igen, ezért ahol tudja ott fikázza a drágákat, a saját olcsóját meg kétségbeesetten próbálja feljavítani, miközben meg is ideologizálja a dolgot, hogy kevésbé tűnjön gáznak, amit csinál.

Hát igen, így néz ki a mai telefonos hülye gyerekek többsége.

2012. szept. 30. 13:12
 23/24 anonim ***** válasza:
26%

Szóval amiért nem vezsek ájfont, mert nem adok ki annyit egy gagyi telefonért, akkor tudat alatt én igazából csak arra vágyom, csak hát nem engedhetetem meg magamnak, ezért fikázom itt? AZTAROHADT ekkora logikát honnan szakasztottatok?:D

Akkor éljetek ebben a tudatban, hogy mindenki ájfont akar venni, csak sajnos nincs pénze rá (még így se, hogy kutatóként dolgozik és akármilyen telefont meg tudna venni) és csak nektek lehet igazatok:D

Istenem, hány évesek vagytok ti, 5?

2012. szept. 30. 13:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem csak az iPhoneból áll az okostelefonok világa.Persze van akinek egyszerűen nincs semmilyen olyan szolgáltatásra szüksége amit egy okostelefon tud nyújtani de azért könyörgöm ne szarozzuk már mert ez úgy jön le hogy majd meg pukkadtok az irigységtől hogy másnak van.
2012. szept. 30. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!