Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezek után mondjak le az iPhoe...

Ezek után mondjak le az iPhoe 5-ről?

Figyelt kérdés

sokat vártam az iphone 5re,szinte egy álom volt.erre megláttam ezt:

[link]

viszont más iphone 5ös videón a youtubeon nem láttam ez a hibát

2012. szept. 30. 00:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%
11:56 És ennek mi értelme, hogy ilyenek írogatsz ide? Szerintem semmi. Legyél boldog vele, hogy nincs telefonod, biztos csodásak boldogulsz nélküle is, de minket hagyj légyszíves
2012. szept. 30. 12:06
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
Annyi értelme biztos van amennyit pl te is irkálsz. Bocs.
2012. szept. 30. 12:18
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
hát hogyne, álmodj királylány:P
2012. szept. 30. 12:23
 14/24 anonim ***** válasza:

10-e ez kur.va jó és milyen igaz!

Én vehetnék akár 3 iPhonet, S3-t, One-t is, de minek? Van egy tízezres semmilyen kis nokiám, telefonálni, meg sms-ezni jó, mást meg minek? Van a kocsiban GPS, van laptopunk, asztali gépünk, nagy tv, van minden szar, amik direkt arra vannak, amire vettem, nem egy tepsibe van belenyomva minden funkció, ami úgy működik, hogy hááát...

És akkor megkérdezik tőlem, hogy nem égő, hogy ilyen telefonom van? Égő? Ki előtt? Most ennyi erővel nem égő, hogy egy arasznyi képen nézed a filmet, meg játszol és még meg is felel?

2012. szept. 30. 12:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Azt meg ne is említsem, hogy 7-10 naponta töltöm a telefont.
2012. szept. 30. 12:41
 16/24 anonim ***** válasza:
38%

12:23 hozzászóló diagnózisa:

Értelmi szinten kb 14 éves korban lévő, fejlődő vagy már megrekedt tudatszintű személy. Nyilvánvalóan halmozottan hátrányozott helyezetű. Kisebbségi komplexusának jelenleg fő oka, hogy nem tudja finanszírozni egy kereskdelmi termék vásárlásának anyagi hátterét. Hátrányozott helyzettét és komplexusát átvetíti inkább a termék hibájára. Értékrendje erősen vitatható. Környezetében normális az a deviáns felfogás miszerint ha valamit birtokolsz akkor már valaki vagy. Igazából már akkor egy "senki volt amikor már azt hitte, hogy ő valaki."

Érvelni nem képes, kritikáját megfogalmazni, ész érvekkel alátámasztni képtelen.

Véleménye súlytalan, önálló gondolkodásra nem képes. Könnyű céltáblája a multi cégek marketing kampányának. Ő lenne az ideális vevő - de jelenleg anyagi tőke nélkül.

2012. szept. 30. 12:43
 17/24 anonim ***** válasza:
80%-os hova szoktál írni még? Ez beszarás, felüdülés vagy!
2012. szept. 30. 12:46
 18/24 anonim ***** válasza:
6%
12:43 Folytasd csak, nem röhögnek még elegen rajtad:P
2012. szept. 30. 12:54
 19/24 anonim ***** válasza:
18, nem bántásból, de ebben a helyzetben többnyire vele röhögnek, te rajtad. Nem ugyanaz.
2012. szept. 30. 12:55
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
12:55 Én rajtam, csak mert én nem veszem meg az ájfont 200ezerért?:D Nyilván mi vagyunk a szánalmasok, és nem te, akit csúnyán átvertek:D szánalom
2012. szept. 30. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!