Alcatel OT 995 Okos telefonra szeretnék olyan játékot, ami döntésre, mozgatásra megy\kanyarodik ide oda. Mint pl az NFS shift. Csak nem autós kell hanem ügyességi?
Figyelt kérdés
A kérdőjelet csak úgy oda tettem :)
Köszi előre is :)
2012. szept. 28. 18:00
1/4 anonim válasza:
Nekem Motorolám van, de szerintem tudom, mire gondolsz. Tudom ajánlani pl a Labyrinth Lite nevű programot. Vagy a My Paper Plane 2 se rossz. Mondjuk ez nem teljesen döntögetős, de az is, Temple Run. Biztos ismered. Burn the Rope:Worlds nevű játék is ilyen, illetve még a BirdJump is, ami lényegében olyan, mint az összes ugrálós játék. Remélem tudtam segíteni! :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat :)
sokat segítettetek :)
2012. okt. 3. 22:19
4/4 anonim válasza:
SpeedX-et 10 percig lehet bírni.ugy elszédűsz bele kifolyik a szemed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!