Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan multiplayeres,...

Van olyan multiplayeres, interneten keresztül (min. ketten) játszható játék, amit barátnőm is élvezhetne? (nem FPS, nem erőszakos, nem autós. Logikai vagy ügyességi)

Figyelt kérdés
Most nem is flash alapú játékra gondolok, hanem normális PC játékra :) Jó lenne néha úgy elszórakázni. Próbáltunk már Worms Armageddonozni, de valahogy az is abbamaradt :)
2008. okt. 26. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
WoW. Én csomó barátot szereztem, mert egyedül azt nem is jó játszani. Team Speak-en vagy Ventirilo-n beszélni is lehet egymással. Láttam olyan lányt aki napi 6 órát tolta minimum. Én már meguntam de sokáig szerettem. Nem FPS hanem MMORPG. Ilyen varázsolgatós fejődgetős játék.
2008. okt. 26. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Van egy pár társasjáték az XP-ben: kártya, ilyesmi.

Kipróbálhatod a Xiah-ot it. Az is MMORPG, és talán nem olyan verekedős, mint a többi.

2008. okt. 26. 23:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A WOW-ot ismerem, a Xiah-ot nem... Viszont én az MMORPG-knél még egyszerűbbekre gondoltam... Tudom, hogyha ennyi típust kizárok, már sokkal nehezebb válaszolni, de épp ezért fordultam ide, mert én sem ismerek ilyen játékot igazán, és önerőből is nehéz keresni :D Tehát ha lehet, akkor ne legyen RPG és stratégia sem... Nem érdekelné egy idő után (bár én nagyon szeretem őket), + még meg is kellene tanítani =)
2008. okt. 27. 00:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézz el ide:

[link]

De sajnos egyelőre csak az egyik játék páros: a TV foci.

Viszont az összes erőszakmentes. Én se nagyon kedvelem, hogy szinte csak erőszakos játékok vannak.

Ha lesz lehetőségem, majd megírom Windows alá a hálózatos változatokat is.

2008. okt. 29. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!