Melyik a legjobb telefon 100ezer Forint körül?
Figyelt kérdés
Leginkább a T-mobile kínálatából válogatnék, a Sony Xperia P-t és Samsung Galaxy S2-t néztem meg közelebbről, de sokról nem tudom, megérné-e.
Pl. HTC Sensation XE, HTC One S, LG Optimus 4X, vagy Nokia Lumia sorozatból valamelyik? Utóbbi a Windows miatt nem rosszabb, mint az Androidos telefonok?
2012. szept. 25. 08:16
21/23 anonim válasza:
A Lumia 800 soha nem érte meg, mindig is rossz telefon volt. Az első jó újkori Nokia a Lumia 920 lesz.
22/23 anonim válasza:
A HTC One S a legjobb választás ennyiért. Jobb az S2-nél, az biztos (pedig az is nagyon jó készülék), az Xperia S meg csak kijelzőfelbontásban körözi le. Átverés pedig nincs, igaz, szolgáltatóknál tényleg S3-mas procival kapod, de rohadt egyszerűen be szerezheted kártyafüggetlenül S4-el, szóval számolj ezzel a lehetőséggel is! :) Én is nemrég vettem telefont, kb annyi volt rá a keret, mint neked, és nagyon sokáig dilemmáztam, hogy melyiket vegyem, szóval amiket mondok, azok nem hasraütés szerűen jönnek.
23/23 anonim válasza:
Samsungot ne. Bár az enyém Galaxy Ace (volt) de még most 2 év után is csak a baj van vele. Már várom mikor jön meg az Xperia P-m.
Az Xperia telefonok jobbak. Xperia S-et vegyél 100 forint körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!