Melyik a legjobb telefon 100ezer Forint körül?
Leginkább a T-mobile kínálatából válogatnék, a Sony Xperia P-t és Samsung Galaxy S2-t néztem meg közelebbről, de sokról nem tudom, megérné-e.
Pl. HTC Sensation XE, HTC One S, LG Optimus 4X, vagy Nokia Lumia sorozatból valamelyik? Utóbbi a Windows miatt nem rosszabb, mint az Androidos telefonok?
Nekem nincs bajom a Samsung kijelzőjével, mivel az AMOLED-nek pont az a tulajdonsága, hogy élénkebb, erősebb színeket tud megjeleníteni, azaz túlszaturáltnak tűnik a sima LCD mellett.
Nézegettem Nokiákat, a Windows rendszer nem igazán tetszik.
A HTC és az LG megérné? Azokról nem sokat tudok.
A középkategóriás Samsungok nem valami jók, emiatt tartottam a drágábbtól is, eddig Sony Ericssonokat használtam, abban a márkában megbízom.
Ezek a HTC-k nem érik meg, a Sensation XE már nem mai darab, a One S meg átverés, S4 helyett S3-mal árulják nálunk. A 4X nem rossz telefon, de én az eddigi állandó szerencsétlenkedés után nem tudnék bízni az LG-ben, ha 4 mag kell, akkor inkább HTC One X, vagy várd meg a ZTE és a Huawei négymagos telefonjait.
A jelenlegi felhozatalból csak az Xperia S éri meg.
A Samsunggal, mint márkával nekem is fenntartásaim vannak, középkategóriásat biztosan nem vennék. Sokan mondták, hogy a felsőkategóriásak nem olyan elbaltázottak, na de akkor is Samsung. iPhone biztos nem kell, drága és az oprendszere sem tetszik.
Most leginkább Sony, a kamerája is jobb, a Samsung makrója - a tesztek szerint - nem valami jó.
Szerintem az összes androidos telefon egy nagy rakás fossss.
Semmivel nem rosszabb a windows mint az android.
Szerintem a Nokia lumia 800-as éri meg most a legjobban. Szerintem felesleges az előlapi kamera, meg az extra nagy kijelző is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!