Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb telefon...

Melyik a legjobb telefon 100ezer Forint körül?

Figyelt kérdés

Leginkább a T-mobile kínálatából válogatnék, a Sony Xperia P-t és Samsung Galaxy S2-t néztem meg közelebbről, de sokról nem tudom, megérné-e.

Pl. HTC Sensation XE, HTC One S, LG Optimus 4X, vagy Nokia Lumia sorozatból valamelyik? Utóbbi a Windows miatt nem rosszabb, mint az Androidos telefonok?

2012. szept. 25. 08:16
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nekem nincs bajom a Samsung kijelzőjével, mivel az AMOLED-nek pont az a tulajdonsága, hogy élénkebb, erősebb színeket tud megjeleníteni, azaz túlszaturáltnak tűnik a sima LCD mellett.

Nézegettem Nokiákat, a Windows rendszer nem igazán tetszik.

A HTC és az LG megérné? Azokról nem sokat tudok.

A középkategóriás Samsungok nem valami jók, emiatt tartottam a drágábbtól is, eddig Sony Ericssonokat használtam, abban a márkában megbízom.

2012. szept. 27. 08:15
 12/23 anonim ***** válasza:
47%

Ezek a HTC-k nem érik meg, a Sensation XE már nem mai darab, a One S meg átverés, S4 helyett S3-mal árulják nálunk. A 4X nem rossz telefon, de én az eddigi állandó szerencsétlenkedés után nem tudnék bízni az LG-ben, ha 4 mag kell, akkor inkább HTC One X, vagy várd meg a ZTE és a Huawei négymagos telefonjait.

A jelenlegi felhozatalból csak az Xperia S éri meg.

2012. szept. 27. 10:45
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
iPhone 5
2012. szept. 27. 16:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Milyen telefonod van Jolinar? Bocs az OFF-ert
2012. szept. 27. 19:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Most Defy, előtte Blade.
2012. szept. 27. 19:45
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem örülnél ha lenne S2-d... :DDDD
2012. szept. 27. 20:07
 17/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem, S3 se kéne, akkor se, ha fizetnének érte. Gyűlölöm a Samsungot.
2012. szept. 27. 20:10
 18/23 A kérdező kommentje:

A Samsunggal, mint márkával nekem is fenntartásaim vannak, középkategóriásat biztosan nem vennék. Sokan mondták, hogy a felsőkategóriásak nem olyan elbaltázottak, na de akkor is Samsung. iPhone biztos nem kell, drága és az oprendszere sem tetszik.

Most leginkább Sony, a kamerája is jobb, a Samsung makrója - a tesztek szerint - nem valami jó.

2012. szept. 28. 11:07
 19/23 anonim ***** válasza:
48%
Ha rám/ránk(Jolinar, meg még jópáran), akkor rájössz, hogy a Galaxy SII rossz döntés. Sony Xperia S a legjob választás annyi pénzért.
2012. szept. 28. 18:23
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az összes androidos telefon egy nagy rakás fossss.

Semmivel nem rosszabb a windows mint az android.

Szerintem a Nokia lumia 800-as éri meg most a legjobban. Szerintem felesleges az előlapi kamera, meg az extra nagy kijelző is.

2012. szept. 28. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!