Az normális, hogy a 2 hónapos telefonom aksija már fele annyit sem bír ki?
Augusztusban vettem meg, kipróbáltam akkor, hogyha egész nap csak néha megnézem rajta az időt, kerestek-e stb, akkor kibírt 4 napot, hogy nem merült le, ha játszottam vele meg neteztem, akkor azért 1 napot bírt.
De most 1-2 órája töltődött fel maxra és azóta nem is csináltam vele semmit és már 96%-on van és egy nap alatt teljesen lemerül. Ez normális dolog?
Lehet, hülyeséget írok, de úgy tudom, legelső töltés előtt totál le kell meríteni és utána formázni, tehát jóval tovább tölteni elsőre, mint egyébként.
Azt mondják, ma már a Lítiumos aksikat nem nagyon kell, nem tudom. Ebben nem nagyon hiszek...:)
Szerintem nem normális dolog, hogy ilyen keveset bír.
Előzőnek írom:
Már egy jó pár éve nem kell kisütni a telefonnak az akkumulátorát, de érdemes az első töltés után 1-2 órát rajta hagyni még a töltőn régen asszem 48 óráig kellet az első töltéskor tölteni de ez már nem így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!