NOKIA LUMIA 800 Vannak velemenyek?
Mire vagy kíváncsi?
Szupergyors, market placeből lehet rendgeteg progit rátölteni ingyen (alkalmazások, játékok, stb.). Nem fagyott le még soha (3 hónapig használtam, aztán Lumia 900-ast használok 1 hónapja). Szép a kijelzője (szín, részletesség), jó a kamerája, jó a forma, sok kiegészítés vásárolható hozzá(amúgy minden NOKIA termékhez) egyszóval életre született és nekem nagyon bejött.
Persze , ezt érdemes olvasgatni :
Mik a velemenyek a laptop-hoz csatlakoztatasrol fajlatvitel kepek zenek es internethasznalat laptop-on?
Megvettem a telefont igenyes meg minden de sokszor olyan erzesem van vele kapcsolatban mint akinek van egy jo csaja/pasija de az megcsalja neha :))
A laptophoz netet tudsz vele csinálni. Frissíted Refreshre (Tangóra) a szoftvert, és lesz internet megosztás. Vagyis a laptoppal rá tudsz csatlakozni a telefon wifi jeléhez, és van net. :D
USB háttértár pedig unlock után van, de az a te példádra olyan, mintha egy jó barátnőt/feleséget plasztikáztatnál, mert pl nem elég jó a melle. ha egy jó számítógéped van, akkor a zune nem fog problémát okozni szinkronizálás terén.
A laptop nem a legjobb es nem a leggagyibb, MSI csoda meg Magyarorszagon vettem, a baj annyi, hogy nincs rajts WiFi. Ezelott a Nokia E72 csak csatlakozott es Ott volt Minden kepek zenek net amit akarsz. Ezert nem csereltem le a lappyt. ITT a Zune programon csak eszelek mar egy ideje es a SkyDriveot nem sokan ismerik meg...
Mindenesetre koszi az infokat, nem hagyom el a dragasagomat mert amugy eszmeletlen jo es kevesebbet kell Amugy is a gepem elott ulnom amiota megvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!