Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nokia C5-03-ról vélemények?...

Nokia C5-03-ról vélemények? Holnap ilyen telefont veszek.

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl nagy igényű telefon téren, a samsung corbym után annak is örülök h a nokia c5-03ba már wifi is van na meg persze gondolom nyilván sokkal jobb mint a corby...tapasztalatokat, véleményeket várnék a telefonról :) holnap már a kezembe foghatom :)
2012. febr. 22. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Unokaöcsémnek olyan van. nekem évek óta csak androidos készülékek. és amikor el keztem nyomkodni a Symbiant olyan érzésem volt mintha lelassulna az élet, rányomok valamire és várni kel hogy bejöjjön. pff. vegyél androidosat, nem véletlenül olyan közkedvelt.
2012. febr. 22. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Én meg lesz*rom symbian vagy android vagy blackberry. Ingyen navigációt csak nokia tud és a c5-03 aksija nagyon jól bírja amit nagyon értékelek. Nem lassú ahoz amire kell. Az olyan pacsuli kis gyerekeknek vagány menő lehet, de kit érdekel? Ezek már okos telefonok.
2012. márc. 7. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
persze hogy jól birja az akksia. olyan sebességgel és op rendszerrel akármien akksi birná
2012. márc. 7. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát az tény, hogy egy idegbetegnek aki 1 másodperc alatt száz gombot is lenyomna annak gyors telefon kell. Aki nyugodt annak a legtökéletesebb. Jó áron hozzájuthat mint másikhoz ami ennyit se tud. Kinek mi? Ezért van választék a piacon. Van aki az utcán száguld egy mustanggal benzinkúttal háta mögött vagy egy peugeot dieselel kényelmesen utazgat. Nem mindegy kinek mi kell. Valakinek ez 100szor többet ér mint bármelyik androidos telefon:)
2012. márc. 7. 20:17
 5/12 A kérdező kommentje:
2 hete van meg a telóm és semmi panaszom rá;) csak az hogy az itthoni wifimhez nem csatlakozik =(
2012. márc. 7. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
# 3/5 az tény hogy rokkant katatón lassú felfogású embernek az is jó! neki az is villámgyors
2012. márc. 8. 11:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Senki nem beszélt gyorsaságról hanem csak te:) Erőszakosan bizonygatod, hogy pocsék telofon. Én okos telefont mondtam ami jó áron szuper és nem azt hogy gyors! Nem egy és ugyan az;) Én is szeretem a gyorst tudod? És gyors dolgokat nem csak idegbetegen lehet elviselni, hogy "mi van má, mi mi mimimi" Tudod az igazi gyorsaság élvezői nem türelmetlenek:) Azok az emberek mint te azok mennek leghamarabb a fának:D:D

Szóval összegezném, hogy az ész nagyon fontos mint a hamar elcsöppenés:)

2012. márc. 8. 12:13
 8/12 anonim ***** válasza:
ha vissza vettél volna az arcodból egy kicsit nem reagáltam volna vissza a hülyeségedre...
2012. márc. 8. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Vagy a te arcod nagy pff
2012. márc. 8. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
agyilag is nőlj fel és csak akkor magyarázz ha nem beszélsz hülyeséget.
2012. márc. 12. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!