Nokia C5-03-ról vélemények? Holnap ilyen telefont veszek.
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl nagy igényű telefon téren, a samsung corbym után annak is örülök h a nokia c5-03ba már wifi is van na meg persze gondolom nyilván sokkal jobb mint a corby...tapasztalatokat, véleményeket várnék a telefonról :) holnap már a kezembe foghatom :)2012. febr. 22. 21:26
1/12 anonim válasza:
Unokaöcsémnek olyan van. nekem évek óta csak androidos készülékek. és amikor el keztem nyomkodni a Symbiant olyan érzésem volt mintha lelassulna az élet, rányomok valamire és várni kel hogy bejöjjön. pff. vegyél androidosat, nem véletlenül olyan közkedvelt.
2/12 anonim válasza:
Én meg lesz*rom symbian vagy android vagy blackberry. Ingyen navigációt csak nokia tud és a c5-03 aksija nagyon jól bírja amit nagyon értékelek. Nem lassú ahoz amire kell. Az olyan pacsuli kis gyerekeknek vagány menő lehet, de kit érdekel? Ezek már okos telefonok.
3/12 anonim válasza:
persze hogy jól birja az akksia. olyan sebességgel és op rendszerrel akármien akksi birná
4/12 anonim válasza:
Hát az tény, hogy egy idegbetegnek aki 1 másodperc alatt száz gombot is lenyomna annak gyors telefon kell. Aki nyugodt annak a legtökéletesebb. Jó áron hozzájuthat mint másikhoz ami ennyit se tud. Kinek mi? Ezért van választék a piacon. Van aki az utcán száguld egy mustanggal benzinkúttal háta mögött vagy egy peugeot dieselel kényelmesen utazgat. Nem mindegy kinek mi kell. Valakinek ez 100szor többet ér mint bármelyik androidos telefon:)
5/12 A kérdező kommentje:
2 hete van meg a telóm és semmi panaszom rá;) csak az hogy az itthoni wifimhez nem csatlakozik =(
2012. márc. 7. 20:30
6/12 anonim válasza:
# 3/5 az tény hogy rokkant katatón lassú felfogású embernek az is jó! neki az is villámgyors
7/12 anonim válasza:
Senki nem beszélt gyorsaságról hanem csak te:) Erőszakosan bizonygatod, hogy pocsék telofon. Én okos telefont mondtam ami jó áron szuper és nem azt hogy gyors! Nem egy és ugyan az;) Én is szeretem a gyorst tudod? És gyors dolgokat nem csak idegbetegen lehet elviselni, hogy "mi van má, mi mi mimimi" Tudod az igazi gyorsaság élvezői nem türelmetlenek:) Azok az emberek mint te azok mennek leghamarabb a fának:D:D
Szóval összegezném, hogy az ész nagyon fontos mint a hamar elcsöppenés:)
8/12 anonim válasza:
ha vissza vettél volna az arcodból egy kicsit nem reagáltam volna vissza a hülyeségedre...
10/12 anonim válasza:
agyilag is nőlj fel és csak akkor magyarázz ha nem beszélsz hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!