Mi az az ICS az androidos telefonokban?
Figyelt kérdés
valaki magyarázza már el:D
és egy + kérdés, az experia tipón jólfutnak a játékok és a programok? tapasztalatok?
2012. szept. 19. 22:12
2/11 anonim válasza:
Az ICS az Ice Cream Sandwich rövidítése, ami az android 4.0. Attól függ, hogy milyen programokra gondolsz. Mert egy NOVA 3 tuti nem fog rajta futni.
3/11 anonim válasza:
Csak majd nem a legújabb, mert már van jelly bean (4.1-es).
4/11 A kérdező kommentje:
jajj értem:D! köszönöm! hát végülis nem olyan óriási programokra játékokra gondoltam hanem ilyenkis unaloműzőnek! meg pl láttam galaxy minre gtát youtubon(bár nemtudom ez mennyire valós) ezen futna ha mégis valós:D?
2012. szept. 19. 22:21
5/11 anonim válasza:
A youtube-n van olyan videó is, ahol az Xperia X8-on fut a GTA, és az enyémen el sem indult, úgyhogy erről ennyit. De szerintem megpróbálhatod, max 1x-2x megakad.
6/11 anonim válasza:
Unaloműző játékokra pont megfelel:)
7/11 A kérdező kommentje:
egy próbát megér végülis. ha van jó ötletetek milyen programok vagy játékok tudják színesebbé tenni nagyon megköszönném egyébként:)!!!!! és köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
2012. szept. 19. 22:26
8/11 anonim válasza:
"A youtube-n van olyan videó is, ahol az Xperia X8-
on fut a GTA, és az enyémen el sem indult, úgyhogy
erről ennyit."
Mert nem kompatibilis az android 4-el, azért nem indul...
9/11 anonim válasza:
Utolsot nem ertem. Xperia X8-on nem tudom miota van ICS (Android 4 ahogy o mondta), esetleg fozott rom formajaban. Viszont a gta3 kompatibilis mind az ICS-sel mind a JB-vel, nekem fut siman, SGS3/HOX/Transformer Pad TF300T/Nexus 7-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!