Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows Phone 7.5 vs Android 2.3?

Windows Phone 7.5 vs Android 2.3?

Figyelt kérdés

lumia 710 vs alcatel ot 995...

melyik operációs rendszer a jobb?

ennél az androidnál lehet ingyen frissíteni az aktuális legújabb rendszerre?

melyikkel lehet elérni a legújabb ingyenes frissítéseket?

2012. szept. 19. 16:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Idefigyelj pö.cs 43 éves vagyok. Kölyök, jól válogasd meg a szavaidat!
2012. szept. 20. 17:56
 22/24 anonim ***** válasza:

43 éves ember nem hazudozik gyakorikérdéseken olyan témában amit a legtöbb 43 éves csak hírből ismer, ráadásul nem ilyen stílusban reagál egy provokatív kommentre sem.

itt fejezzük be. nézegesd csak a one x reviewkat youtubon, több közöd ugyse lesz hozzá.

puszipá

2012. szept. 20. 17:58
 23/24 anonim ***** válasza:

Itt van, egy lefagyott android! ;) 4 maggal, f@sz tudja hány ghz-vel! xd A videó harmadik percétől.

http://www.youtube.com/watch?v=Q_63nV_cTBk&feature=channel&l..

Ezt én átéltem személyesen is már, és nem én találom ki. XD Nekem írhat akárki akármit, számomra a legstabilabb rendszer az a WP és az iOS. Az android nálam párszor már leszerepelt. :)

2012. szept. 20. 18:56
 24/24 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet elhinni hogy nekem megvan az a telefon? Irigylitek vagy mi? Úgy bírom mikor a kis 12-14 éves kis kópék itt okoskodnak mikor nem értenek semmihez.
2012. szept. 21. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!