Windows Phone 7.5 vs Android 2.3?
lumia 710 vs alcatel ot 995...
melyik operációs rendszer a jobb?
ennél az androidnál lehet ingyen frissíteni az aktuális legújabb rendszerre?
melyikkel lehet elérni a legújabb ingyenes frissítéseket?
vannak jó programok mindkettőhöz. csak androidra kb 4x annyi. azok az alkalmazások, amiket én használok (jegyzettömb, ébresztő, időjárás, 9gag, email fiókok, soundhound, wikipédia, twitter) van alternatíva WP-nél is, csak nem 20, hanem 3. Játékok is vannak rá, csak nem annyi. Ez szintén nem érdekel, mert találok egy jót, azzal ugyis hetekig elvagyok.
androidon mindent meg tudsz változtatni a launcherekkel, wp7-en nemsokmindent. kb háttérkép és csengőhang, meg csempeméret és szín.
Hát én nyugodt szível nem tudom ajánlani az androidot. xd De ha téged nem zavarnak a lefagyogatások, akkor te tudod. Engem zavartak a samsung s2-esemen. Mondjuk ezen meg se lepődtem, haverom s3-asa is le szokott fagyni. Melyik nyújt több élményt? Attól függ mire gondolsz. Mondjuk amikor lefagy az android, akkor amikor használni kellene. Az valóban elég nagy élmény. XD
Nekem egy lumia 800 van. De nincsen vele semmi gondom. Soha le nem fagyot, de meg sem akadt.
A lumia azt hozza egy maggal 1,4 ghz. Amit az android hoz 4 maggal franc tudja hány ghz-vel. XD
Minőségben is nagyon jók a Nokiák. Már ha azt vesszük alapul, hogy a lumia 900-al szöget lehet beverni a fába. XD Sok telefonon van gorilla glass, csak azt nem tudják sokan, hogy üveg és üveg között is van különbség. Xd Az alkalmazás kínálat is folyamatosan bővül. Az meg hogy, pl az androidra van százezer zseblámpa app, az egy dolog. Így nem is csoda, ha sok alkalmazás van rá. Xd A nokiákra kevesebb alkalmazás van, de azok legalább igényesen meg vannak csinálva. Én meguntam az androidal járó f@szságokat, a lefagyásokat. Cseréljünk főzött romra, mert a gyári nem jó xd, meg még sorolhatnám. XD Szóval én inkább a lumiát venném. Ha kijön a lumia 920-as akkor az lesz a következő. :)Ráadásul ha kijön a wp8, akkor úgy tudom, hogy a wp7-en elhagyják a zunet, lehet adattárolóként használni stb. Bár én tudtam ezekkel a feltételekkel is kompromisszumot kötni. De kinek a pap...
:)
2012 február végén mutatták be a HTC One szériát (X,S,V)a mobile world congressen
azt hiszem te is a "haveromnak s2-je van és fagy" tartozol, csak kicsit stílusosabb vagy. viszont butább.
arra én is :)
de lehet inkább kitalálom a választ. sehogy.
mind ketten tudjuk, hogy nincs másfél éve one x-ed, felesleges a további erőlködés.
12 éves kis pö.csös :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!