Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alcatel ot-720 hogyan lehetne...

Alcatel ot-720 hogyan lehetne megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok nemrég kaptam ezt a készüléket és azt vettem észre hogy ami a képen van sokkal különb mint az enyém Ien ami nekem kellene : http://www.youtube.com/watch?v=2W8fDQJt004 ( ebben van másfajta Facebook , appstore , és másabb a kezdő oldalon legalul azok az "ikonok")

És ehelyett nekem ilyen : http://www.youtube.com/watch?v=-SaL4plURAU&feature=related Lehetőleg csak értelmes válaszokat mert tényleg érdekel :S

2012. szept. 18. 22:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mert az a gyártó által készített képek és az sosem olyan mint az igazi.Ja és olyat nem tudsz kapni ha csak nem csináltatsz!
2013. máj. 12. 10:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Am nem lehet tenni rá androidot mert már van rajta csak egy elfordítás érzékelőt felejtettek ki belőle.Am nincs minden telón processor.
2013. máj. 12. 10:09
 13/18 Öregasszony válasza:

Alcatel ot 720-as kijelző változtatása: Hosszan rá"nyomsz" a törlendő ikonra. Ekkor a jobb felső sarkában megjelenik egy piros színű "X". Most ezt kell sokáig "nyomni" annál az ikonnál, amit el akarsz tüntetni!

(Öregasszony)

2013. máj. 23. 17:35
 14/18 anonim válasza:
A játékokat pénzért lehet rá tölteni, illetve ami (elvileg) van rajta fb, twitter, az pénzért megy:
2013. máj. 27. 19:50
 15/18 anonim válasza:
Java játék fut rajta...
2013. okt. 11. 20:30
 16/18 ariana cat válasza:
nekem is ijen telom van es a neten nem tudok videot nezni+van-e rayta youtube??hogy lehet nezni vidiket???
2013. nov. 24. 17:17
 17/18 anonim válasza:
Nekem is ilyen van. flash playert raksz rá és ugyanúgy youtube ot teszel rá sztem azt nézhetsz videót játékokat is lehet rá tölteni ingyen is java appokat kell rá rakni ennyi
2013. nov. 30. 21:16
 18/18 anonim válasza:

olyan szoftverfrissítést linkeltek nekem ami az első videón van?

vagy vmi hasonló!! pls! köszi! :D

2014. febr. 24. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!