Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom megnézni, hogy...

Hogy tudom megnézni, hogy milyen memóriakártya van a telefonomban?

Figyelt kérdés
Most akarok venni egy 32 GB-os memóriakártyát, de nem tudom , hogy Class 6-ost vagy Class 10-est vegyek-e ! A Class 6-os jóval olcsóbb, de ne mtudom, hogy a telefonom kezeli-e a 10-est ! (Alcatel OT-995) MEg én olyan kártyát szeretnék, amilyen most is benne van ! Ki lehet deríteni, hogy milyen van benne ?

2012. szept. 18. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Rá van írva.

Vedd ki.

2012. szept. 18. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég bele a Class 6-os, egyes tesztek szerint sok kicsi fájl másolásakor a 10-es lassabb is lehet. Tehát nyugodtan tegyél bele 6-ost, kifogástalanul működik vele. Ráadásul spórolsz is, azon vegyél egy jó minőségű karcálló fóliát a kijelzőre :)
2012. szept. 18. 08:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! :)

Amúgy neked is talán ilyen telód van ? Én nagyon elégedett vagyok vele ... :)

2012. szept. 20. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem ilyenek vannak (Blade, Skate), de a tesztek elég jókat írnak az OT-995-ről:)
2012. szept. 20. 18:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem ,nem rossz telo ! :) Köszi az imfót !
2012. szept. 22. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!