Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok milyen lesz a...

Mit gondoltok milyen lesz a jövő mobiltelefonja úgy 15-20 év múlva?

Figyelt kérdés
Mit tudnak még beletenni, hová tudják még zsugorítani a technikát? Tudnak akkorát lépni mint az elmúlt 15 évben?
2012. szept. 17. 09:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi jót nevettem rajta. Ha már ezen törik a fejüket, lehet pár éven belül megvalósítják a szemüveges cuccot, és 20 év múlva elavulttá válik? :))

Akkor majd jön a füldugó méretű telcsi, nano torokmikrofonnal? Ami az egyszerűség miatt a bőr alá lesz ültetve... De azzal hogy lehet majd netezni? :DDDDDD

2012. szept. 17. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Az egyik cikk szerint a szemüveg akár már idén megjelenhet. Már bemutatta hivatalosan a Google, szóval sokat nem várhatnak vele. Elvileg 80-100ezer körül lesz az ára, szóval nem lesz drágább, mint egy legújabb androidos okos teló.

Bár azt is írták, hogy vajon milyen aksi fér bele, és hogy az meddig fogja bírni? Szerintem az lesz a hatalmas technikai áttörés, ha az akkumulátorok kapacitás/méret aránya fog nagyságrendekkel megnőni, mert ott nagy a lemaradás az áramkörökhöz képest.

2012. szept. 17. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ami az egyszerűség miatt a bőr alá lesz ültetve... De azzal hogy lehet majd netezni?"

Lehet, hogy megoldják addigra a gondolat+szemmozgás vezérlést.

2012. szept. 17. 15:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Bőr alá lesz ültetve? Akkor már mi leszünk androidok. xD

Nem tudom mennyire megvalósítható a dolog de nem lehetetlen.

2012. szept. 20. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!