Mit gondoltok milyen lesz a jövő mobiltelefonja úgy 15-20 év múlva?
A készülék megszűnik, helyette egy áttetsző szemüveg lesz, azon látunk mindent 3D-ben és maga a teló is abban lesz. A bevitel hangvezérlésű, vagy zsebben történhet egy külön BT eszközzel. (Esetleg maga a fő áramkör is külön lesz, és csak a display a szemüveg.)
Hogy mit raknak még bele, az az igényektől függ. Szerintem a mai PC-k teljesítményét eléri majd, de az akkoriaktól ugyanúgy le lesz maradva.
Aszta, nem is gondoltam hogy ebben az irányban gondoljátok a jövőt. Azt hittem hogy a nanotech és plexiből roppantott bankkártya felé hajlik a jövő, de hogy szemüveg?...Hmm Érdekes. Azért ez elég nagy változás. Az a helyzet hogy komolyan azon gondolkodom hogy a Samsung Galaxym-ból visszaköltözöm a régi zseblámpás Nokiámba mert egyrészt unom a mindennapos töltögetést, másrészt gáz hogy az ember állandóan nyomkod vmit, vagy monitort nézeget. Lásd Tv, asztali gép, hordozható netes cuccok...
Menjünk inkább sörözni a cimborákkal...;)
Én nem hiszek az ilyen bankkártya-szerű telókban, egyszerűen nem kényelmes használni, nem áll kézre, nem lehet rendesen megfogni. Inkább a bankkártyák fognak a telókba integrálódni, mint fordítva.
A fólia-kütyükben sem hiszek, amik papírvékonyak, áttetszőek, és hajlékonyak. Megintcsak nem kézreálló, és hiába vékony, túl nagy felületű, mintha térképet kellene kiteregetni, két kézzel! :) (Egy kézzel kezelhetetlen.)
(10:28 voltam.)
Google teló szemüveg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!