Ti hogyan csináltátok volna?
Nem kell kisütni.. Az már a múlté..
Elég, ha feltöltöd. Amúgy meg vigyázni kell, hogy ne merüljön le teljesen, mert azzal rontod az aksi minőségét. Szóval ne süttesd ki, és ne is hagyd, hogy lemerüljön.
Nekem egy ~7 éves li-ionos aksis nokiám van. Mindig lemerítettem teljesen, csak az utolsó 1 évben töltöttem rá úgy, hogy mikor már csak 1 vonalka volt, és jelzett is, hogy minnyá annyi neki. Így ennyi idő alatt a kezdeti 10 nap készenlétiről 4-5 nap lett ennyi idő alatt, úgyhogy ez semmi külön gondot nem okozott neki, sőt, az a tapasztalatom, hogy elég jól megőrizte a kondícióját (sok rátöltött aksi ennél sokkal jobban leamortizálódik).
Csak offként írom, hogy a 760mAh-ás aksihoz 360mAh-ás töltő volt gyárilag (bő 2 óra alatt töltötte fel), de vacakolt, és most 900mAh-ás töltőt vettem, így 1 óra alatt kész a teljes töltés, és a készenlétije visszaállt az eredeti 10 napra, viszont a beszélgetésije sztem nem lett már a régi. Hónapok óta így töltöm, és semmi baja az aksinak, bár arra én is kíváncsi leszek meddig bírja így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!