Milyen mobiltelefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy mobiltelefont, de nem tudom melyik márkát és milyen rendszerűt érdemes venni. Androidos legyen vagy ne? Számomra fontos, hogy sok alkalmazást tudjak letölteni hozzá ingyen, valamint, hogy a lehető legjobb legyen az ár-érték arányt viszonyítva és legyen rajta wifi. Maximum 40-50 000 Ft-ot tudnék rá költeni. (Lehet használtan is...)2012. szept. 14. 13:03
11/11 anonim válasza:
Nem itt értettem, de naponta legalább három ilyen kérdés van, ahol elmondják, többek között én is, hogy ezeket nem szabad megvenni. Amúgy már fentebb ajánlottam Alcatel OT 995-öt, valamint ezen az áron jó vétel még az Xperia Ray is. Kamerában és kijelzőben jobb mint az Alcatel, de kisebb és gyengébb a hardvere.
A stílusomért meg bocsánat, de így milliomodjára már kinyílik a bicska a zsebemben, mikor valaki szarra akar rábeszélni laikusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!