Milyen mobiltelefont ajánlanátok? (Feltételek lejjebb. )
Én maradok, nekem bevált! Általában olyan 2000 Ft.-ot telefonálok egy egy hónapban. SMS 25 Ft. és általában csak hétvégén telózok, akkor meg mindenhova 29 Ft. a hívás. Hétköznap meg mindenhova 59, de akkor nem igazán használom. Na meg ha feltöltök 3000-el, akkor kapok 10 mega ingyen wapot, ami nem sok, de amennyit használom ki szokott tartani úgy 3 hétig simán. :)
Na de visszakanyarodva az eredeti kérdéshez: Ezen a két telefonon amiket ajánlottatok a GPS milyen pontos? Nekem tulajdonképpen geocachingelni kell, geoládákat keresgélni és most K770-el és külső HGE-100 GPS headsettel tolom, ami elég pontos és gyors. Ezek a beépített GPS-ek is vannak ilyen pontosak?
A legjobb ajánlat egyértelműen a Live. A t-webshop-ban 20% kedvezményt kapsz rá, ezért 31.999 ft, míg a t-pontokban 39.999 ft. Ez a telefon egy kihagyhatatlan ajánlat, az egyik legmegbízhatóbb készülék, amit eddig piacra dobtak.
Hidd el, ha jó telefont akarsz, 40-ig biztos belenyúlhatsz a zsebedbe, ezért nagyon jó ajánlat a Live. Hát ha ezért nem éri meg átmenni a t-mobile-hoz, akkor nem értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!