Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobiltelefont ajánlanátok?

Milyen mobiltelefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés
tehát tervezek venni mobiltelefont- mindenképp érintőkérenyőset. Gondolkoztam HTC-ben. Tehát tudja fogni a WiFi-t, erős aksi, nagy képernyő (tabletet hanyagolom!)- tehát ez az alap, de ma már minden telefon megfelel ennek a definíciónak. Milyen márkát ajánlotok (és azon belül?), illetve melyik féle mobillal gyűlt meg a bajotok?

2012. ápr. 22. 19:25
 1/6 anonim válasza:
Nekem Iphone 4S-em van , nagyon meg vagyok vele elegedve , vagy ha HTC-ben gondolkodsz akkor ajanlani tudom a One X-et vagy Samsung galaxy s2-t , bar az utobbi ketto mar inkabb tablett mint telefon , de ez csak az en velemenyem.
2012. ápr. 23. 11:47
 2/6 anonim válasza:
vagyha olcsóbb telefonokban gondolkodsz akkor ajánlom a Samsung galaxy ace-t,vagy a LG Optimus gt540-et;)
2012. ápr. 24. 21:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha már telefont veszek, akkor nem gagyit gondolok venni. HTC-ben, vagy Samsung-ban gondolkozok. Igaz a mostani samsung monte telefonom nagyon beégett nálam... Tehát HTC. Esetleg linkelnétek? :)
2012. ápr. 25. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
2012. máj. 12. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Vagy hogyha olcsón szeretnél telefont venni, de legyen attól eltekintve erős, akkor ajánlom a Sony Ericsson készülékeket.

Gondolok ilyenkor, a Sony Ericsson xperia Arc S, Sony Ericsson xperia neo, Sony Xperia S.

Az utóbbi versenybe száll, a htc one x-el, 13,1 mpixeles kamerájával, processzorával, és kijelzőjével.

2012. máj. 12. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha jo telefont akarsz, akkor xperia s, mert az hardverben kb olyan eros, mint az one x, a negy magot meg nem hasznalja ki semmi, es az xperia s 40k-val ocsobb.

Ha nincs ennyi penzed, akkor Xperia Arc, Arc S, Ray, Neo V.

-Itt a Samsunges a HTC sehol sincs.:)

2012. máj. 12. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!