HTC One S - személyes tapasztalatok?
Szia! Nekem ilyen telefonom van.:) Nagyon szeretem, egyáltalán nem bántam meg, hogy ilyet vettem, pedig nagyon sokat mérlegeltem vásárlás előtt, nehezen döntöttem. A videóban lévő dolgot nekem egyelőre nem csinálta (kopogjuk le...:DDD), viszont a fémházra tényleg kell vigyázni, főleg ha feketét veszel. Érdekes az az anyag, könnyen keletkeznek rajta apró, viszont ha megtörölgeted nagyon enyhén (!) nedves valamivel, akkor megint szép tud lenni, eltűnnek a kis karcok. Nem értem, de mindegy, vigyázok rá nagyon, ez a lényeg.
A procinál tényleg figyelj, hogy S4-es legyen, ezért függetlenül vedd, mert a szolgáltatóknál én mindenhol S3-assal láttam. (Amúgy az S3 sem gagyi, csak az S4 sokkal jobb tényleg, szóval ha ennyit kiadsz egy telefonra, akkor az legyen benne...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!