Jelenleg milyen telefont használsz? Véleményed róla?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 16:16
11/25 anonim válasza:
Há- há- há. Egyet értek az utolsóval. Nekem lumia 800. De azért egy iphonera beneveznék. De az könnyen törik, így vettem a lumiát. :D A lumiára pedig a választ már oda írta a hetes. :D
12/25 anonim válasza:
Xperia Mini
már unom a kis képernyőt, és a droid akadásait, fagyogatásait, lumia 800-at veszek nemsokára :D
13/25 anonim válasza:
Nokia e52 Tetszetős nagytudású, de totál megbízhatatlan... netezni nem lehet vele, iszonyatosan fagy mindentől...
14/25 anonim válasza:
HTC one S. Nagyon tetszik, szeretem.:)
15/25 anonim válasza:
Xperia mini pro: 6hónap alatt:
-még nem fagyott le
-5napig bírja (mikor vettem bírta egy napig)
-nagyon gyors a gépelés
-nem volt eddig semmi baja
-multitouch: kis képernyő, de 4 ujjat egyszerre érzékel!
-szép képeket csinál a Bravia engine-vel, hangzása is jó. stb
16/25 anonim válasza:
Sony Live with Walkman!
Nagyon jó és gyors telefon eddig semmi bajom nem volt vele, az Android 4 fut rajta amivel még jobban mükszik mint a 2.3-al. Én 36K-ért vettem a T-Mobile-ban sztem nagyon megéri az árát akinek nem kell nagyon fullos teló!
17/25 anonim válasza:
BlackBerry Bold 9900. Egy HTC HD2-est váltottam le rá (azon sokféle rendszer fut/futott :P). Jobban szeretek vele megírni egy üzenetet vagy chatelni. A többi dolgot is tudja, igaz elég gyér a választék.
18/25 anonim válasza:
Galaxy S II. Számomra ez egy tökéletes választás, semmi sem akad rajta, és ICS-csel baromi jó.
19/25 anonim válasza:
Nokia Lumia 710. Egyszerűség a négyzeten. Szeretem, mert gyors, mert nem akad, mert nem fagy, és mert szép. Tangó óta méggyorsabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!