Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik androidos okostelefont...

Melyik androidos okostelefont vegyem meg? ( 30-45 ezer)

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék egy okostelefont mindenképpen androidosat. Sokat nem értek ehhez mer lány vagyok ugyhogy remélem segítetek. Tabletre is gondoltam erről is lehet véleményt mondani szintén 30-45 ezer közötti áron.

A telefont főként zenehallgatásra, netezésre, letöltésre, mindimális játékra, képekre, fényképezésre/ kamerázásra, FACEBOOK stb. Az is fontos lenne hogy divatos (lányos) legyen ait majd irigyelni fognak :D. Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 13. 15:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

lumia 610-710-re htc wildfire s-re samsung galaxy s

Na akkor lássuk: Lumia 610, 710 nem androidos, WP7-es, ráadásul 710-et 45-ért nem nagyon kapsz, a 610, meg nagyon gyenge vas. Lehet mondani, hogy a WP7 mennyire jól van optimalizálva, de játékokhoz és böngészéshez attól még kell a hardver. Ami ebben nincs meg.

Ahogy a Wildfire S-ben sem. Ami az egyik iskolapéldája (karöltve az Ace-szel) azoknak az Androidos telefonoknak amiket nem szabad megvenni. A HTC és a Samsung elfelejthetné az alsóbb kategóriákat, nem megy nekik.

Samsung Galaxy S. Ez még kapható? Már több mint 2 éves darab. Na mindegy mik is a bajok vele... A kijelzője Amoled, ami amellett, hogy színhűségről sose hallott, hajlamos a meghibásodásra. Támogatottsága már nincs. Ja és a legolcsóbb amit találtam 75000 volt. Max 40-et ér újonnan.

Úgyhogy ha tisztességes telefont akarsz ezen az áron, akkor "be kell érned" Sonyval. Vagy gyűjtesz még hozzá pár ezrest és Alcatel OT 995.

De persze ha minden kötél szakad, akkor marad a kedvelt "vegyél szart drágán" tanácsom.

2012. szept. 13. 17:44
 22/24 anonim ***** válasza:

Mondtam párat fentebb. ennyi.

Mind másképp néz ki gyakorlatilag.

akkor nem tudom mi nem tetszik pl. az xperia tipo-n?

elárulnád?

Külsőre köszönő viszonyban sincs többek közt a live-al.

2012. szept. 13. 17:44
 23/24 anonim ***** válasza:

14 évesen nem kel neked okos telefon, de akkorát nevetem

"Az is fontos lenne hogy divatos (lányos) legyen amit majd irigyelni fognak" mondaton xD, amúgy meg amit felsoroltál telefonokat miért nem nézel utána ?

2012. szept. 13. 18:34
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyiért neked a Sony Ericsson Xperia Mini Pro - fehérben a legjobb, mert divatos, szép, nem olyan ronda, mint a live és még jól is megy. Sokkal jobban össze van rakva és jobb képeket csinál, mint a hasonló áru Samsungok. Nekem is ilyen van (igaz, nem fehér), és nagyon meg vagyok vele elégedve.
2012. szept. 15. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!