Melyik androidos okostelefont vegyem meg? ( 30-45 ezer)
Már régóta szeretnék egy okostelefont mindenképpen androidosat. Sokat nem értek ehhez mer lány vagyok ugyhogy remélem segítetek. Tabletre is gondoltam erről is lehet véleményt mondani szintén 30-45 ezer közötti áron.
A telefont főként zenehallgatásra, netezésre, letöltésre, mindimális játékra, képekre, fényképezésre/ kamerázásra, FACEBOOK stb. Az is fontos lenne hogy divatos (lányos) legyen ait majd irigyelni fognak :D. Előre is köszönöm a válaszokat.
Ja igen bocsi:Hát tudod a sonyk nekem nem tetszenek ha lehet mást. Lehet finnyás vagyok de sztem ronda.
Várom a további válaszokat is :D
Ennyiért a fenn említett Live with Walkmant kapod ami egy relatíve jól használható készülék. Viszont ezen az áron nem kapsz olyan készüléket ami kimondottan lányos (kivéve a már ősszar X8-at rózsaszín burkolattal), olyat meg pláne nem amit irigyelni fognak. Az nem ez a kategória. De olyat ne is akarj, úgyis csak ellopnák. Gyanítom iskolás vagy még.
Funkciókban viszont bőven jó a Live, ha hozzá tudsz jutni fehérben, még egész nőies is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!