Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a gondom ezzel a...

Mi lehet a gondom ezzel a telefonal Nokia 3110c?

Figyelt kérdés
Van egy Nokia 3110c telefonom es ahogy beultem az automba az anyosulesre raktam es vezetem kb 15 percet es amikor ki veszem es zenet akarok inditani az irja ki, hogy " A Memoriakartya nincs formazva" es 3 masodperc mulva azt, hogy "Muvelet sikertelen", probaltam mas memorikatyat azzal mukodik, az enyem memorikartyat atraktam egy masik teloba es ott rendesen mukodik. Mitol lehet ez mert nem akarnek uj memoriaktyat vasarolni. Meg lehetne valahogy csinalni? A valaszokat elore is koszonom.. Fontos dolgok vannak a memorkiartyan, van rajta egy 300 MB-os program amit Blootothon lassan jonne at. Memoriaktya " Micro SD 2GB"
2009. júl. 30. 11:49
 1/2 anonim válasza:

szia.a készülék nem kapcsol magátol ki,be??

szoftver frissités lehet segitene.szintén ez volt a probléma nálam is.

2009. júl. 30. 13:15
 2/2 anonim válasza:

memorikártyárol ha fontosak acuccok tedd fel kártyaolvasóval

gépre és formázd le akkor kell müködnie.

2011. febr. 1. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!