Odon GT kérdése:
Melyik a jobb Htc one v, Htc Desire HD vagy Htc desire V?
Desire HD - tapasztalatból mondom. Erre a telefonra nagyon jó a custom rom támogatás is (szeretnek rá írni) így kinn van a jelly bean rá is az XDA jóvoltából (persze nem hivatalos :D Fényképezni is messze jobb mint a másik kettő (de persze csodát ne várj tőle. Ha tényleg fotózni akarsz válaszd a pureviewes nokiák valamelyikét. A napokban próbáltuk és... hát igen. Van még hová fejlődnie nagyon a többi kamerás mobilnak :D)
2012. szept. 10. 14:03
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi de lehet ics4.0 frissitést rárakni?és gyors?Mert azt írják a fórumokon hogy régi a szoftver vagy mi,de azért eltart még 1 2 évig nem?Amúgy most Xperia U-m van azt akkarom lecserelni mert a fényképezoje nagyon szar és a videónál a hang is azért szeretnek HTC-t mert az jobb tudom!
3/10 A kérdező kommentje:
vagy jelly bean az a frissites?nem értek hozzá annyira:-D
4/10 A kérdező kommentje:
Még annyi a HD nem öreg telo!?
De igen az. Fotóban valóban jobb lesz mint az Xpeira U de nem fogsz látványos változást tapasztalni azért. Sajnos ez egy ilyen ló még mindig a Nokia gyártja a legjobb fotós telefonokat.
Nekem most egy HTC HD2-esem van Jellybeannal. Akadás nélkül viszi ez a majd 2 éves gép és a Desire HD ettől a telefontól jobb DE! Ez egy régi telefon valóban. Az Xperia U-d valószínűleg erősebb ha úgy nézed (ez egy új telefon a Desire HD egy régi).
Viszont a Desire HD is olyan mint a HD2. Ha értesz hozzá nagyon durván ott van a topon. Lásd a HD2-esem amin a jelly bean fut most teljesen probléma mentesen (bár ez csak egy tesztpéldánya még a rendszernek). Ehhez szeretni kell kicsit bütykölni rajta. Én szeretnék egy Desire HD-t de nem tudom neked mennyire ajánlhatom.
Nézz fel néha az XDA oldalaira. Megéri.
2012. szept. 10. 19:40
6/10 A kérdező kommentje:
7/10 A kérdező kommentje:
és a One v röl meg a Desire v röl mit gondolsz milyen? nem jobb mint a HD
2012. szept. 11. 10:09
9/10 A kérdező kommentje:
értem de azért csinál olyan képet mint a HTC wildfire s nem?Mert nekem ezelőtt egy olyan telom volt és azért akkarom hogy HTC legyen mert annak nagyon szép képeket csinált,szerintem lesz olyan hd is remélem...ha igen akkor szuper :-D ja és az nem hd s volt,..még annyi hogy videó csak a HD vagy a fotók is azok?Bocs hógy fárasztalak csak nem akkarok harmadszorrá is venni telot ami nem jó! köszönöm megértesedet.
10/10 A kérdező kommentje:
Mennyi be kerül egy ilyen telo újonnan vagy használtan? mind a kettő érdekel
Kapcsolódó kérdések: