Szerintetek htc desire HD vagy samsung galaxy s plus jobb?
Az S+ rossz telefon, nem éri meg.
A HD meg ahogy mondod, nagy, nehéz, nem egy szépségdíjas, és nem is mai darab. Mennyi lenne a keret, és melyik szolgáltatónál?
Ha a kamera számít akkor Xperia Ray a legjobb ennyiért, ha nem nézzük a Nokia N8-at ami már igen régi. Szerintem méretre pont az ideális női telefon, hacsak nem akarsz filmet is nézni.
Viszont Xperia U most a legerősebb amit ennyiből kihozhatsz, ráadásul még nőiesre is alakíthatod, mivel az alja cserélhető. Illetve esetleg Galaxy Ace 2, bár Samsung bénázásait csúcskategória alatt elnézve nem tudom jó szívvel ajánlani, míg személyesen ki nem próbáltam. Hiába az erős hardver.
akkor gondolom a galaxy ace egyenesen egy kalap sz.r?:D
egyébként az xperia neo tetszik a legjobban ezek közül, csak annyira nem nőies szegény. de ha azt nézem, hogy e két telefon között 9 ezer forint a különbség......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!