Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Mini vs Alcatel OT-720 ?2012. szept. 7. 18:21
11/15 A kérdező kommentje:
A Huawei Y200at vettem, nem adtak többet a tipoért, de be kell valljam egész jó :D
2012. szept. 9. 17:32
12/15 anonim válasza:
mi a véleményed így első látásra mert elég sok jót halottam felőle és kíváncsi lennék egy konkrét tulaj véleményére? :D
13/15 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint: Megéri megvenni, már az ára miatt is, hiszen nem olyan amilyennek sokan leírják... Az tény, hogy nem erős, ha sok mindent telepítesz rá akkor könnyedén lefagy, tapasztaltam. A kamera minősége a 3 - 3.5 megapixelhez képest igen is jó képet ad! Sokaknak ezzel is gondjuk van, én azt mondom, ha fényképezésre használnád, akkor vegyél fényképezőgépet... De nekem ez is elég :)
A billentyűzet elég apró így sokszor félreütök, kissé idegesítő. A net gondtalanul megy rajta nekem nincs vele különösebb problémám. Az akumlátort emelném ki, ha nem töltöd első este kikapcsolva akkor minden nap töltened kell, tapasztaltam xD
Összegezve én kimondottam szeretem ezt a telefont, mindent tud, amit egy 30 ezrestől el lehet várni :)
2012. szept. 12. 15:54
14/15 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: Még jóval többet is ;)
2012. szept. 12. 15:55
15/15 anonim válasza:
Ha 30000 ezret szánnak rá akk amiket elöttem felsoróltak vagy alcatel ot 918.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!