Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam?

Teee kérdése:

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Iphone 4s-ben feketét vegyek vagy fehéret és indokot pls hogy miért azt ?! :)
2012. aug. 30. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Két tök egyforma, csak más színű telónál nem tökmindegy, hogy melyiket veszed meg?

1.Amelyik neked jobban tetszik.

2.Amelyik színben épp lesz az üzletben.

3.A fehérre jobban kell vigyázni, mert jobban koszolódik

2012. aug. 30. 13:33
 2/6 A kérdező kommentje:
csak mert halottam hogy fehérnél gomb besárgul meg hogy fekete tökre hamar újlenyomatos meg olyan kommentek kellenek akik tapasztalatból tudnak nekem mondani tippeket!
2012. aug. 30. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél feketét. Indok: mert nekem az jobban tetszik.

Vagy: Feketét. Indok mert a lipolimerion stabilizátor ami az üvegkarbonplexi sávjaiban áthaladnak a fekete színnál használt Connenmakkaróni által nagyobb mértékben vonják ki a környezet, molekulidmókusszín láncait ezáltal a telefon 0,0000019%-al lassabban merül le.

Vagy: Feketét. Indok: Az 1989es Londoni divatkonferencián megállapították hogy a Fekete iPhone 4S slankít, ezért divatosbb és stílusosabb mint a fehér.

Vagy: Feketét. Indok: Ha Lady Gaga az Alejandró klippet tényleg egy budapesti gyerek P4-esén készíttette volna akkor a srác lehet, hogy fekete blackberryt rakott volna a klip 2:03 percében feltűnő statisztafiúnak a farzsebébe.Ebből következően a fekete szín sokkal sokkal menőbb egy telefonnál.

2012. aug. 30. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 +1
2012. aug. 30. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
hú de nagy dilemma. Komolyan annyira nem tudsz önálló döntést hozni, hogy még a színt is másokra bízod... Szerintem vegyél feketét és oltott mésszel fesd be ahogy kibontottad, de csak a felét, hogy azért az alja fekete maradjon. Problem solved...
2012. aug. 30. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
ne privátban kezdj el nekem anyázni te majom. nem veszed észre hogy a többiek is kb pont annyira sz@rnak rá mint én? Ha azt kérdeznéd h android vagy iOs OK. De hogy fekete vagy fehér meg hogy miért, hát sorry but I b@zdmeg.
2012. aug. 31. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!