Milyen telefont választanátok a listából és miért? Nem igazán értek a telefonokhoz.
Figyelt kérdés
Ennél nem akarok többet költeni, mert gyorsan elhasználódnak mellettem a telefonok :)
Lumia 610 - 40 842 FT
Motorola Motoluxe - 55000 Ft
HTC Desire C - 53800 Ft
LG L7 - 57000 Ft
Defy+ - 46000 Ft
Lumia 710 - 55700 Ft
2012. szept. 6. 21:10
11/17 anonim válasza:
xperia u-t vegyél.
Az jobb ezeknél, és nem akadozik meg ilyesmi.
12/17 anonim válasza:
Az Xperia U tényleg jó így utólag átgondolva. Ma voltam a telenornál, és megnyomkodtam a Sola-tól kezdve a P-ig a készülékeket. Ugyanazt az élményt kínálta mind. :)
Tetszett, bár haverom vesz majd P-t, de mostmár tetszik a felülete valamiért.. fura :D
13/17 anonim válasza:
Xperia U ajánlásánál azért szerintem mindig írjátok oda, hogy a memóriája nem bővíthető és kb 5 giga a szabadon felhasználható. Ez azért pár alkalmazás, némi zene kép és neadjisten egy film után már hamar betelik. Ezért szoktam inkább a Solát vagy az Alcatel OT 995-öt ajánlani. De ha a multimédiás dolgok annyira nem, vagy csak kis mértékben számítanak, azért el tudsz férni annyi helyen.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A memória nem gond, zenét csak kocsiban hallgatok cd -ről, filmeket pedig nem szoktam nézni mobilról. A tárhely nagy részét el fogja venni a dropbox -os szinkronizáció. Kezdek barátkozni az U val :)
2012. szept. 8. 15:01
15/17 A kérdező kommentje:
Elvileg a Trémobilnál csak rózsaszínű van...
2012. szept. 8. 15:02
16/17 anonim válasza:
Az a színes rész cserélhető és többet is adnak hozzá.
17/17 A kérdező kommentje:
Remek :) A flegma pultoslány semmi értelmeset nem tudott mondani...
2012. szept. 9. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!