Milyen telefont választanátok a listából és miért? Nem igazán értek a telefonokhoz.
Ennél nem akarok többet költeni, mert gyorsan elhasználódnak mellettem a telefonok :)
Lumia 610 - 40 842 FT
Motorola Motoluxe - 55000 Ft
HTC Desire C - 53800 Ft
LG L7 - 57000 Ft
Defy+ - 46000 Ft
Lumia 710 - 55700 Ft
Igen, a Sony is ebben a kategóriában van, de azt ma próbáltam és a menüjével ill. a keskeny kijelzőjével nem igazán tudtam azonosulni. :)
Nézem a specifikációkat és a lumia lesz a nyerő, a HTC 800 MHz, L7 1 GHz. Van még valami 60.000 Ft alatt amit érdemes megnézni?
Zambezi:
Köszönöm, megnéztem a Huawei -t, de ebben a telefonban nem tudnék megbízni :)
Mindenképp Sony-t vennék a helyedben. Ha a menü nem jön be 10 perc alatt lecseréled olyanra, amilyenre akarod, nagyjából korlátlan a választék, ha meg túl vékonynak tartod a telefont veszel rá egy tokot. Ilyen hülye okok miatt még nem pártolnék át másik telefonra.
Desire C és az LG L7 sem a legjobb választás (nagyon gyenge GPU és viszonylag gyenge CPU).
Nem. Bár néha egy kis akadozás várható (mint az összes Androidos készüléknél, kivéve amire van/lesz 4.1), de a Sony-nak ezerszer erősebb a hardvere az LG-nél és HTC-nél is, szóval annál a legkevésbé vészesebb (bár a HTC meg nagyon jól optimalizál, így a lemaradást nagyjából behozza).
Sony az utóbbi időben nagyon jó gyártó lett, felsőkategórián kívül uralja a piacot (lehet eladásban nem, de minőségben és ár/érték arányban egyértelműen, illetve felső kategóriában is nagyon ott van, csak nem a legjobb).
A Desire C felejtős, ugyanaz a szindróma mint a Wildfire S-nél. Magyarul drágán eladni a sz@rt, csak a márkanévvel. Szeretem a HTC-t, de az alsó kategóriát nem kéne erőltetniük. Az Xperia Tipo 20000-rel kevesebbért többet kínál.
LG szintén hanyagolandó, száz éves gpu, és alsó kategóriás cpu, sok pénzért. LG-ből kizárólag a 4X HD az egyetlen értékelhető darab, az meg pöttet más kategória.
Lumia 610 sem, gyenge, kevés, a kijelzője ótvar. 65000 színes kijelző 2012-ben? Nemár.
A Motoluxe szintén gyenge hardver drágán és a legtöbb Motorolával szemben szerintem még csúnya is.
Defy+ nem vészes, bár már elég öregecske, és hasonló tudású Xperiákat olcsóbban kapsz. Ha jobban értenél a telefonokhoz talán javasolnám, mert jól moddolható, de így inkább ne.
A Lumia 710 talán az egyetlen a felsoroltak közül amit érdemes megvenni, bár pár ezret ez is leadhatna, a WP7 stabil, gyors, bár nem egy nagyon variálható oprendszer.
Amiken még érdemes elgondolkozni: Alcatel OT 995, Xperia U (figyelem a memóriája nem bővíthető), Xperia Ray. Mondanám még az Xperia Solát is, de szerintem az már sokba kerülne neked.
Offline navi a Nokiákon alapban van, Androidra meg torrentről leszedsz egy IGo-t, vagy Sygic-et és már kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!