A mobilbirodalom.hu oldal megbízható?
Vásárolt már valaki innen? Leírnátok a tapasztalataitokat?
Tudom hogy van sok alternatíva én is ismerek párat ami jó csak itt most egy 10essel olcsobb a telefon amit nézek és jó lenne itt.
Miért válassz minket?
100% magyar tulajdonú cég
Több mint 10 év tapasztalat
Biztonságos rendelésfolyamat
Könnyen érvényesíthető garancia
Könnyen kezelhető webáruház
Több ezer elégedett vásárló
Vásárlásával segít a daganatos gyerekeken!
És szerintem is az
Ezt az oldalukon írták... akárki kiírhat ilyet
Valaki nem tudna írni személyes tapasztalatot? Aki vásárolt már tőlük
Utána kell nézni. a szamlazz.hu szerint egyéb státuszú a cég. A tárolt cégkivonata szerint hivatalbóli törlési eljárást kezdeményeztek a cég ellen. Ami még nem jogerős a neten tárolt cégkivonat szerint, de nem éppen bizalomgerjesztő. Vásárlás előtt javaslom a cég ellenőrzését ezeken az oldalakon: szamlazz.hu, www.e-cegjegyzek.hu. Itt megtudhatjuk kik a képviselők, mióta működik a cég, érvényes-e az adószám, stb.
Persze ettől függetlenül még kiszolgálhatja jól a vevőket...
adószakertő
Ez vicc? Ezt az oldalról másolták be, amit ők írtak.
Akkor forszírozzuk.
Miért válassz minket?
100% magyar tulajdonú cég --> :)
Több mint 10 év tapasztalat -> De a cég csak egy éve üzemel, ráadásul fentebb írtak...
Biztonságos rendelésfolyamat -> nem igaz
Könnyen érvényesíthető garancia - > Hol?
Könnyen kezelhető webáruház - > igaz
Több ezer elégedett vásárló - > tényleg?
Vásárlásával segít a daganatos gyerekeken! - > no comment.
És szerintem is az --> öndicséret?
A mobilbirodalom.hu-n Sony Xperia Ion készüléket rendeltem (LT28i).
Az ár nem volt rossz, de sajnos hamar kiderült, hogy miért...
A futár hozott egy telefont, de csak a fizetés után derült ki, hogy másik típust kaptam (LT28h).
- ebbe nem megy bele a normál SIM
- nem tudja a 4G-t
- a töltő csatlakozója nem magyar, hanem UK/Hong-Kong típusú, így nem tudom konnektorból tölteni
- ráadásul számlát sem kaptam, pedig nagyon kellene
Kb. 40x hívtam már őket a problémák orvoslása végett, de folyamatosan halogatják és későbbi visszahívást ígértek (ők egyetlen egyszer sem hívtak).
Személyesen is voltam benn, ugyanennyi eredménnyel.
Egyelőre reménykedem, hogy összeszedik magukat, a fejleményekkel majd jelentkezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!