1/8 kisvuk29 válasza:
Kisebb hibajavìtàsok.De màr règi rendszer.
2/8 anonim válasza:
Attól függetlenül hogy régi, több telefont dobnak piacra 2.3-as rendszerrel.
2.3.5
A Gmail alkalmazás fejlesztése
Javított energiagazdálkodás
Kameraszoftver fejlesztése
Új animáció a listák görgetésénél
Egy Bluetooth-szal kapcsolatos hiba kijavítása a Samsung Galaxy S-ben
A Google Nexus 4G hálózatkezelésének javítása
2.3.6
Ez a verzió egy hangalapú kereséssel (voice search) kapcsolatos hibát javított.
3/8 A kérdező kommentje:
Aha most már értem köszönöm.
2012. aug. 31. 09:54
4/8 anonim válasza:
Azért, mert nem tudnak haladni a korral.
5/8 anonim válasza:
Kik? Az android? Többet fejlődik két főverzióban mint az iOS a megjelenése óta :P
6/8 anonim válasza:
A gyártók.. :D mert nem ICS-vel adják ki a készülékeiket, mivel már az lenne a minimum, mert a JB is rég kint.
Az iOS-t én sem szeretem, mert nem tud újat mutatni, ha pedig hoznak be 1 újítást, akkor egyes készülékekre nem adják ki. Inkább vegyenek újat.. Azért eléggé szánalmas az ilyen.
7/8 anonim válasza:
Ebben egyet értek. A gyártók valóban nem szívesen adnak ki a régi készülékeikre frissítéseket. Ebben mondjuk jobb lenne ha példát vennének az appleról. A Sony pont azért lett sokak szemében szimpatikus mert jó supportot ígér, de iylenek mint a samsung például szarik magasról rá mert ebben neki nincs pénze :(
8/8 anonim válasza:
Ahogy mondod tényleg kiadnak egy rendszert ami még gyorsabban is futna a régi készülékeken is de nem adják rá ki helyette legyártanak egy új szériát belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!