Telefonguruk! Sony Xperia Ion LT28i, Sony Xperia Ion LT 28h és Sony Xperia Ion LTE között van valami különbség? Csak a név más vagy van vmi apró eltérés? Az áruk is ebben a sorrendben nő, szóval csak kell valaminek lennie.
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 12:43
1/3 anonim válasza:
Az LTE változat az már képes a negyedik generációs hálózat használatára. Az LT28i és 28h között viszont nem tudom mi lehet a különbség. Gyanítom a "h" is egy régiót jelöl mint régebben az i, a és a c, csak nem tudom melyiket. A különböző régiók között készülékek között vagy valami minimális eltérés van vagy semmi.
2/3 anonim válasza:
Én is csak azt tudnám mondani, amit az első is leírt, szóval nem fogom még egyszer ide leírni. Annyit tennék hozzá, hogy úgy tudom az LTE változatot Magyarországon nem lehet használni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek!
2012. aug. 26. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!