2 hónapja vásárolt Samsung Galaxy S3 feher hatlapja berepedezett ezt javítják garanciába?
Kerdezo, szerintem ezt ugy tudod meg biztosra, ha megkerded az eladotol, van egy esely ra, hogy kicserelik...
Apple fanboy, mi a kulonbseg a "nem akad" es a "teljesen akadeasmentes" kozott? Mert ebbol ugy tunik, hogy van?
En egy szereny ketmagos S2-t hasznalok, es hidd el nekem ez sem akad, viszont a telefonnak nem csak a menujet hasznaljuk.
Amugy kerdem en, miert nem mindegy, hogy hany mag van benne, amig nem akad es olcsobb a 4 magos, mint az 1...es ez a negy mag 3 ev mulva is negy mag lesz, es a szoftvert lehet fejleszteni ra, olyat irni ami teljesen kihasznalja, de az egy az mindig egy marad, es a teljesitmeny nem igen fog javulni a szoftvertol...
Multitask, vegre van nektek is, mi? :))) Raadasul csak neha van baj vele.. :))
Te tenyleg nem fogod fel amit itok? Csak ismetelgeted onmagad.
Igen, kapja a frissitest, de lenyeges gyorsulas nem lesz, mert mar mikor kiadtak akkor porgott majdnem 100%on, most szerinted ez a 4 mag parasztvakitas, porog mondjuk 50%on, de meghaladja az iphone szintjet, jo boven, de ez az 50% meg siman tovabb nohet az iphoneal ellentetben, ahol nincs mar hova nojon.
Az arresrol annyit, hogy egy evben jo esetben egy telefont adnak ki, szemben egy egesz sor Samsung keszulekkel, nem is beszelve a teljes Android kinalatrol. Plusz ennek amolyan ekszer erteke van, ertsd ezt ugy, hogy egy arany nyaklanc sem lesz olcsobb csak siman az ido mulasatol, ez is ugye azert van, mert azert jonnek ki uj modellek, meg meg persze a konkurencia is szamit, de azert megiscsak egy telefon. Kulonben ez szerintem is figyelemre melto, meg csodalando amit ossze hoztak ilyen szempontbol, de ez ugye egy dolog, ami nem befolyasolja a tudast, es nem mellesleg ez a hatranya is, hogy meg ket ev utan is ennyit kell kiadni ezert a telefonet, holott a tudast nezve nem er annyit.
Azt is leirtam, hogy igen volt egy ilyen szeria, hibas, repedezo S3, mint ahogy anno iphone 4bol is volt egy hibas szeria, de a hibat azota valoszinuleg javitottak, szoval nem kell mar ettol tartani...
Soha nem veszek előfizetéses telefont :)
Nem szeretek tartozni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!