2 hónapja vásárolt Samsung Galaxy S3 feher hatlapja berepedezett ezt javítják garanciába?
12:31
hogy érted, hogy elmegy a jele?..
Az iPhone 4bol voltak az elejen olyanok, hogy, ha rosszul tartottad elment a terero...Igen tudom, mar milyen reg javitottak, de valoszinuleg ennel is igy van mar az ujabbaknal...
De kulonben nagyon elvezem, hogy a Galaxykat mindig azzal tamadjak, hogy muanyag, de hat ugye, ha nincs mas mibe bele kotni.. :))
Erdekes modon engem az S2mnel egyaltalan nem zavar a muanyag, sot igy szep az egesz, es nincs ezzel baj, ez nem fog sz*rra torni, ha leejtem, dehat milyen jo az uveg.. :))
Sok mindennel lehet támadni, mint például azzal is, hogy az akadásmentes menüt végre el tudták érni az androidnál. 4 magos processzorral... iPhone 3gs menüje nem akad már 600mhz-s procival, de a 4-nek a 800mHZ-s procija már teljesen akadásmentes menüre képes.. Most jön az, hogy így nem akad úgy nem akad. Lehet, hogy te nem veszed észre, mert ahhoz vagy hozzászokva. 1 hét iPhone használat után észrevennéd, elhiheted nekem! :)
Az android egy nagyon elfuserált rendszer lett, ;-)
uhhh
micsoda harc lett itt hát én nem tudom szerintem az iphont nem a magyar embereknek árazták be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!