Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Htc mozart 7-re lehete tenni...

Silver45 kérdése:

Htc mozart 7-re lehete tenni win7 helyett androidot tenni?

Figyelt kérdés
Nekem samsung galaxy s em van s gondolkodom elcsereljeme egy htc mozart 7 re, csak az a baj hogy inkabb androidos vagyok mondjuk meg nem hasznaltam win7 es telefont.Az a baj mostanaban eleg sokszor befagy a telefon ,lehet a rom miatt amit feltettem , nem kapok egy tokeletes ramot amivel simann menne orokke valami baki van vele, tudtok valami olyan romot amivel rendesen megy, vagy csereljem el arra a telefonra???

2012. aug. 28. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A legtöbb mobiltelefonon nem lehet a rendszert másra cserélni !
2012. aug. 28. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos a Mozartal foglalkozó csapat nem foglalkozik android portolásával. Igen a csapat! A telefonra mehetne, csak akik a Mozartal foglalkoznak, az XDA fórumok tanulsága szerint, nem szeretnék ezzel tölteni az (amúgy nem kevés) időt.

Mentségükre szóljon hogy egy jól működő custom rom átportolása, így akár évek munkája, rengeteg tesztelés és mindez a nagy semmiért többnyire.

2012. aug. 28. 11:18
 3/3 A kérdező kommentje:
akkor maradjak inkabb a sgs-nel? arra valami jo romot tudtoke ,ami tenleg nem fagy st. sokat kiprobaltam de nem jo valahogy egyse
2012. aug. 28. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!