Szerintetek lehetséges lenne portolni androidot mondjuk valami "okosabb" gombos telóra pl N95?
Figyelt kérdés
Régóta a fejemben jár egy videó a kínai android fejlődéséről ott sok telefont (gombosat) androiddal adnak ki. Vajon lehetséges lenne portolni egy n95 re? Vagy meik telefon lenne alkalmas rá?2012. aug. 26. 19:41
1/4 kisvuk29 válasza:
Bármi lehetséges csak akarni kell.Bár én valami erősebb nem android-os tapi-t vennék és arra tolnám rá.
2/4 anonim válasza:
Első: Zárt rendszerű telefonra sehogy nem lehet androidot varázsolni, szóval eleve nyitott oprendszereset kell venni, az meg már önmagába okostelefon, és nem is olyan olcsó. Szóval annyiért már kapsz androidosat pl..
De nem tartom elképzelhetetlennek N95-re sem, csak nem tudom, hogy az android mennyire támogatja a gombokat.
Egyébként érdekességképpen:
A Nokia N900-ra és az N9-re sikerült átportolni.
3/4 anonim válasza:
Az N95 hardvere messze túl gyenge ahhoz, hogy egy teljes értékű android OS-t futtatni bírjon. Ezen felül az egész OS lényegében érintőkijelzőre van tervezve.
4/4 A kérdező kommentje:
A hardverrel egyetértek hogy lehet hogy gyenge hozzá de azzal nem hogy a gombokat nem támogatja azzal nem. Eppen onnan jött az ötlet láttam egy kínai okostelefon bemutatót, és ott láttam hogy több mint a fele szétcsúsztatható kinyitható gombos(!) telefon volt.
2012. szept. 3. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!