Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobiltelefont vegyek?...

Milyen mobiltelefont vegyek? Level 99. (:

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval az a lényeg hogy a milliomodik kérdés is megszületett ezzel kapcsolatban.. A lényeg hogy az enyém másabb helyzet picit. Én Samsung Galaxy S3, Sony Xperia ion illetve HTC Sensation XE között vacilálok. Melyiket érdemesebb megvenni szerintetek mert egyik másik mobilos elbizonytalanít. Ha van olyan ami ezeket übereli, de ilyen árkategóriában van akkor írjátok meg. Köszönöm előre is! ;)

2012. aug. 27. 22:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sztem jól döntöttél! :D
2012. aug. 30. 19:11
 22/24 anonim ***** válasza:

Jól választottál!

Beats fülest adtak hozzá? Ha igen jól szól? :D

Amúgy használd egézséggel! :D

2012. aug. 30. 21:27
 23/24 anonim ***** válasza:

te tudod!

Azért használd egészséggel! :)

2012. aug. 30. 23:46
 24/24 A kérdező kommentje:

aranyosak vagytook. :)

Ma megyek érte, de majd megírom hogy muzsikál.

Szerencsétlen srácot lefárasztottam, bő fél óráig álltam a Samsung s2 és és htc one s felett.. Végül htc design nyert, a memória miatt meg a sensation XE . :)

2012. aug. 31. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!