Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobiltelefont vegyek?...

Milyen mobiltelefont vegyek? Level 99. (:

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval az a lényeg hogy a milliomodik kérdés is megszületett ezzel kapcsolatban.. A lényeg hogy az enyém másabb helyzet picit. Én Samsung Galaxy S3, Sony Xperia ion illetve HTC Sensation XE között vacilálok. Melyiket érdemesebb megvenni szerintetek mert egyik másik mobilos elbizonytalanít. Ha van olyan ami ezeket übereli, de ilyen árkategóriában van akkor írjátok meg. Köszönöm előre is! ;)

2012. aug. 27. 22:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én van az XE-t vagy az S3-at venném.
2012. aug. 27. 22:48
 2/24 anonim ***** válasza:
Egyértelműen S3!
2012. aug. 27. 22:52
 3/24 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem az S3/One X-en gondolkozol?

Az S3 felülete jobb lett, mint volt, és semmi panasz rá. Gyors, stabil.

Viszont a One X-el is ez a helyzet. Amelyik tetszik..

Az XE-t a Beats Audio miatt vennéd csak?

2012. aug. 27. 22:53
 4/24 A kérdező kommentje:
Igen, az elég motiváló tulajdonsága:)
2012. aug. 27. 22:55
 5/24 anonim ***** válasza:
10-ért jobb fülest veszel, csak nem lesz rajta a viasat6 jele. :D
2012. aug. 27. 23:06
 6/24 A kérdező kommentje:
Tehát jól értesültem, hogy a Sonyk jelenlegi önállósult állapotukban még nem elég erősek. Maradt a HTC One X Sensation XE ill. Samsung galaxy S3 vagy esetleg Note körben.
2012. aug. 27. 23:07
 7/24 anonim ***** válasza:

Figy, a HTC One X a jelenlegi legjobb telefon. A Samsungok csak TV kben jók, ill. agyon reklámozzák, és bedőlnek az emberek.

A Samsung ki se használja a 4 magot, ellenben a HTC igen, nagyon szép játékok vannak.

Anyaghasználata vicc a Samsung részéről, ill. a kijelzője se nagyon szép.

Tekintetfigyelő egy kalap sz@r, alig reagál.

Hírtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem.

2012. aug. 28. 00:14
 8/24 anonim ***** válasza:
Miben használja ki? A Samu teljesítményben veri a HOX-ot, szóval max azért használha ki, mert gyengébb hardverileg. Mindkettő plasztikból van szóval jobb nem lehet. A kijelzővel sincs semmi baj. A tekintetfigyelőt meg tudni kell használni.
2012. aug. 28. 06:39
 9/24 anonim ***** válasza:

Az utolsó elöttinek igaza van. A samsungnak semmi nem használja ki a 4 magot, míg a htc-nek igen, az anyaghasznílata a htc-nek sokkal jobb, az s3 anyaghasználata az ace szintjén van, az one x kijelzője is szebb, és ezek mellett olcsóbb is.

Olvasd el a mobilarena tesztjeit, ott is egy kicsivel is, de jobb az one x.

2012. aug. 28. 09:26
 10/24 A kérdező kommentje:
Húh, el se tudjátok képzelni mennyi sokat segítetek! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) Ma voltam az üzletben és meg kell mondjam, túl nagynak találom a két telót, így most a Galaxy S2 és a HTC Sensation XE között tartok, képbe jött most az LG Optimus 4X is. Szerintetek?
2012. aug. 28. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!