Samsung GALAXY S III, tapasztalatok?
Mikor először megláttam a egy reklámban, már akkor nagyon megtetszett, és ma hogy a Telekomban láttam " 3D "-ben, szinte szerelmes lettem.. :D Igaz, spórolnom kell rá, de megéri, viszont szeretném kikérni a véleményeteket róla, tapasztalatokat, akinek ilyen mobiltelefonja van.
10ből mennyit adnátok neki, és, hogy magyar nyelv van-e benne, melyik színben van nektek.. stb? :D
köszi!
Az a telefon per pill a Samsung csúcskészüléke. Szóval egyértelmű hogy beszarás az a telefon olyan jó.
Nem lebeszélni akarlak de jelen pillanatban ha ár érték arányt is figyelembe veszünk akkor egy Samsung Galaxy S2 sokkal jobb döntés lenne.
A csúcshardver az tény hogy csúcshardver, de a mai napig is bőven helyt áll hardveresen egy S2. És még szerintem nagyon sokáig erős vasnak fog számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!