Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért fikázzák egy csomóan a...

Miért fikázzák egy csomóan a Samsung Galaxy Ace telefont?

Figyelt kérdés

Én 2 napja kaptam meg,és semmi bajom nincs vele.

Barátnőmnek már lassan egy éve megvan az Ace mobilja de még mindig gyors,jól működik.

Mostanában elég sok oldalon olvasom,hogy gagyi meg sok hibája van....Miért?

2012. aug. 26. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
************ ******* *******!
2012. aug. 26. 22:21
 2/5 anonim válasza:
Maga a 2.3-as android miatt...nekem nem Ace-m van de amíg nem jött ki rá a 4.0-s frissítés addig nem szívesen használtam...ha csak telefonálásra, lassabb játékokra használod akkor tökéletes telefon, de ha jobban beleásol akkor nem makulátlan
2012. aug. 26. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem is jött ki rá a 4.0... Max főzve
2012. aug. 26. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy nem értesz a telefonokhoz, és hogy ez az első Androidos mobilod.

Csak annyit mondok, hogy ARMv6.

2012. aug. 26. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Először is csak hasonlítsd össze az olcsóbb, de minden tekintetben jobb xperia mini pro-val, vagy live-al.

Azért jelentős sebességbeli különbség van, a sony-k javára.

Másodszor a kijelzője nagyon csúnya, csak hasonlítsd össze bármelyik 2011-2012-es xperia-val.

Harmadszor a telefon roppant elavult, nem lesz rá ics, míg az összes tavalyi xperia-k megkapják.

Negyedszer ha csak az árának a feléből nézel telefonokat, akkor is találsz legalább olyan jó telefont: huawei ascend y200.

Remélem ennyi elég indok volt.

2012. aug. 27. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!