Miért mindenki iphone-t vesz?
Mázlista. Nekem úgy szenvedett, mint annak a rendje.
E´n elmondom neked őszintén , hogy miért váltottam iPhone 4S-re.
HTC Desire-ról váltottam iPhone-ra , azért mert már ölegem volt az Androidból hogy akadt az egész rendszer, meg tiszta bug-os volt , meg az volt botrányos hogy csak a 2.3.3-as Droidot kapta meg a Desire , ami annak idején nem egy olcsó t elefon volt. A másik telefon amin gondolkodtam az a HTC One X volt. Legfőképpen azért d6ntöttem az Alma mellett mert kitűnően van optimalizálva rajta a szoftver, és időben jönnek rá a frissítések több évig (ami az Android-nál nem jellemző, igaz a frissítéseknél a régebbi Almák sem kapnak meg minden újdonságot ,de azért több mint a semmi) , másik hogy nekem ro*adtul megtetszett az i4S kívülről :$ és nem akartam akkora téglát hordani a zsebemben mint pl.:SIII,HOX stb. Vannak hátrányai az iOS-nek (nem is kevés) de sokkal jobban ahsználható mint egy Droid (szerintem) és az Apple-nak sokkal jobb a Support-ja mint más Androidos gyártóknak.
Röviden ezért vettem Almát.
Bocsi a helyesírási hibákért. :)
Legfőképpen azért d6ntöttem az Alma mellett mert kitűnően van optimalizálva rajta a szoftver, és időben jönnek rá a frissítések több évig
Évente 1 frissítés, évente 1 telefon. Az aztán a teljesítmény :)Amúgy a Droidos telefonok nem 8 féle gyártó alkatrészéből vannak összerakva, mint az IPhone. Ha nem lenne a samu, meg az lg, az i4s ki sem jött volna.
#13: öcsém, apple, és support? Te hol álmodsz? Samsungnak az egész országban van olyan szolgáltatása középkategóriás telefonoktól fölfelé, hogy felhívod őket hétfőn, kedden küldenek futárt a telefonért, szerdán megjavítják, csütörtökön kapod.
Apple-nél mi van? Beviszed T-be, minimum egy hétig vizsgálják, hogy garanciális-e a hiba eredete, aztán nem javítják, hanem kapsz egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!