Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiben más ha egy androidos...

Mennyiben más ha egy androidos frissités nem gyári/hivatalos, mert az a verzió nem elérhető úgy rá? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Xperia play-re az mondták(itt http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte.. ) nekem,hogy hivatalosan 4.0 nincs de másképpen meg lehet oldani,de az úgy nem lesz rosszabb.

És,hogy kell(a telefon még nem volt buherálva).

2012. aug. 26. 14:51
 1/6 456465 válasza:
Hogy ha nem értesz hozzá, inkább el se kezd... nagyon el lehet rontani+garancia vesztéssel jár!
2012. aug. 26. 14:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem én csinálnám csak az érdekel,hogy az miben más,rosszabb így v. nem.
2012. aug. 26. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Az alap romoktól minden jobb :D
2012. aug. 26. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Sokkal okosabb nem lettem de azért köszi.
2012. aug. 26. 18:55
 5/6 456465 válasza:
#1 vagyok. Én már frissítettem hivatalosan (ami direkt az én telefonomra volt kitalálva) még régebben (nem Xperia play)és nem lett jobb, sőt... lassabb lett, átírt sok jó, kitűnően működő programot gagyivá... stb. Szerintem ha még hivatalosan is frissíted, és így is rosszabb lett mint eredetileg, akkor egy nem hivatalos frissítéssel még rosszabb lesz... szerintem. Ez nem biztos, csak nagy valószínűséggel így gondolom. Ha hasznos volt, zöld kéz mehet, mert egy hülye gyerek lepontozott...
2012. aug. 28. 09:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.Amúgy múltkor is ment(tehát nem én pontoztalak le)de megy.
2012. aug. 28. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!