Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sonyericsson Live With Walkman...

Sonyericsson Live With Walkman (WT19i) Bootloader Kinyitása unlockbootloader. Sonyericsson.com/instructions -segítségével. Sikerült, vagy sem? Hogyan ellenőrizhető?

Figyelt kérdés

Megcsináltam a gyárilag független WT19i-men a bootloader nyitást a gyári oldal segítségével és végeztem is.

A fastboot exe a végén azt írta :OKAY. Ellenőrizném hogy sikerült-e, ezért letöltöttem az s1tool programot, hogy lássam kis r, vagy nagy R van-e, de mind a RUNNING mind a LOADER VERSION-nál nagy R van. Akkor most sikerült vajon,vagy sem?

Nem érintgettem semmi testpointot, mert elvileg így már nem kell. Hogyan tudom ellenőrizni sikerült-e, vagy sem? CyanogenMod Romot tennék fel rá recoveryből,.zip-eset,de ez a hibaüzenet fogad:

[link]

2012. aug. 26. 11:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
73%

Nekem ez alapján ment, és volt fastboot. Ellenőrizzétek, hogy nektek így menne-e egyáltalán.

[link]

2012. aug. 26. 13:31
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát akad köztük gondolom pár gyengébb is, de mindegyik romhoz van fórum, ott elolvashatod miket írnak róluk.
2012. aug. 26. 13:31
 23/31 anonim ***** válasza:

Szvsz előfordulhat, hogy időközben a sony módosított valamit és valamelyik szérián már így nem megy a fastboot a függetleneken se.

Csináltak már ilyesmit az X8-al is. Régebbi tipusokon ki lehetett nyitni a bootloadert, de a 2011 nyara után kiadottakon már olyannyira nem megy, hogy csak szervízben javítható utána a teló...

2012. aug. 26. 13:35
 24/31 anonim ***** válasza:
Ez furcsa lenne. Az X8-nál ugyan ott van amit mondtál, a 11W38 utáni nem nyithatjóság, de ennél még senki nem panaszkodott ilyesmire. De hátha segít valamit, nekem 11W43 a gyártási idő.
2012. aug. 26. 13:42
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa lenne?

Szvsz az x8-as eset is furcsa volt. Gondolom tudta a sony, hogy sokan bütykölgetnek egy olyan gyenge telót és mégis képesek voltak keresztbe tenni nekik...

Az én live-om idei gyártású 12w21, lehet, hogy ott már van valami újabb sony trükk.

2012. aug. 26. 13:51
 26/31 anonim ***** válasza:
Az X8-nál még mondhatnánk, hogy egyszeri eset, biztos egy hibát javított. De hogy a Live is... Mind a kettő néptelefon, szóval lehet tükrözték megint tényleg.
2012. aug. 26. 13:57
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

"biztos egy hibát javított"

Minden bizonnyal azt a hibát, ami lehetővé tette a bootloader nyitását...:D

2012. aug. 26. 14:02
 28/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat,sokat tanultam. :)
2012. aug. 26. 14:04
 29/31 anonim ***** válasza:
47%
Hát most na. :D Pénzszivárgási hibát javított, így olcsóbb volt, mint pl egy X10.
2012. aug. 26. 14:04
 30/31 A kérdező kommentje:

A WT19i az coconut vagy satsuma?

[link]

[link]

2012. aug. 26. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!