Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sonyericsson Live With Walkman...

Sonyericsson Live With Walkman (WT19i) Bootloader Kinyitása unlockbootloader. Sonyericsson.com/instructions -segítségével. Sikerült, vagy sem? Hogyan ellenőrizhető?

Figyelt kérdés

Megcsináltam a gyárilag független WT19i-men a bootloader nyitást a gyári oldal segítségével és végeztem is.

A fastboot exe a végén azt írta :OKAY. Ellenőrizném hogy sikerült-e, ezért letöltöttem az s1tool programot, hogy lássam kis r, vagy nagy R van-e, de mind a RUNNING mind a LOADER VERSION-nál nagy R van. Akkor most sikerült vajon,vagy sem?

Nem érintgettem semmi testpointot, mert elvileg így már nem kell. Hogyan tudom ellenőrizni sikerült-e, vagy sem? CyanogenMod Romot tennék fel rá recoveryből,.zip-eset,de ez a hibaüzenet fogad:

[link]

2012. aug. 26. 11:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Független telefonon sincs fastboot a testpointos módszerrel, legalábbis nincs xperia mini-n, ray-en, neo-n és az arc-on se...

És melyik romot és kernelt tetted így telóra?

2012. aug. 26. 13:06
 12/31 A kérdező kommentje:
Még semilyen romot és kernelt nem tettem fel.
2012. aug. 26. 13:08
 13/31 A kérdező kommentje:
Akkor mostmár nem értem.Csak a testpoint-os működik, de akkor sehogyan sincs fastboot,ami viszont a rom-hoz kellene...
2012. aug. 26. 13:12
 14/31 anonim ***** válasza:
Nekem a Live-on nem volt sűrűn fastboot a testpoint-os módszerrel, pedig független gyárilag.
2012. aug. 26. 13:13
 15/31 anonim ***** válasza:

Több is volt már fent, íme pár (nem mindhez kell custom kernel):

-Cyanogen TimeScape

-Cyanogen mod 9 RC2

-MiniCM Sandwich Lite AOSP

-ExMIUI

-Cyanogen Vanilla 1 rev2

Legtöbbje a KrSH v3 kernelt használta, de volt már fent Rage 3.2, és Mesa 1.6 is. Most ismét a KrSH v4 van fent, a gyári 587-és ROM társaságában, egyéni testreszabással.

2012. aug. 26. 13:15
 16/31 anonim ***** válasza:

#13:

Próbáld ki...

Lehet, hogy több különböző széria jött ki belőlük és valamelyiken műkszik, más szérián meg nem.

Hol vetted ezt a telefont?

17/31 A kérdező kommentje:
És ha neked nincs fastboot tudsz telepíteni custom rom-ot?
 18/31 A kérdező kommentje:
Internetes webshopban vette, free gsm zone kft-nél.
2012. aug. 26. 13:18
 19/31 anonim ***** válasza:

Tudok, de csak olyat amihez nem kell kernelt is cserélni.

Fentebb ahogy látom már linkeltek egy csomót az xda-ról.

Az utolsó, a hyperbeam is ilyen.

Az oldal közepén van írva, hogy melyik telóra való, az elsők azok live-ra valók, nehogy véletlenül az utána lévő xperia mini romokból tegyél rá.

2012. aug. 26. 13:21
 20/31 A kérdező kommentje:
Egyébként mennyire stabilak ezek a romok.Nem tértek időnként vissza a gyárihoz? Csak azért kérdem,mert amikor még Samsung Spicám volt és cserélgettem mindent rajta,rövidebb-hosszab idő után visszatettem az eredetit, mert valami nem volt az igazi egyiknél sem.
2012. aug. 26. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!