Sonyericsson Live With Walkman (WT19i) Bootloader Kinyitása unlockbootloader. Sonyericsson.com/instructions -segítségével. Sikerült, vagy sem? Hogyan ellenőrizhető?
Megcsináltam a gyárilag független WT19i-men a bootloader nyitást a gyári oldal segítségével és végeztem is.
A fastboot exe a végén azt írta :OKAY. Ellenőrizném hogy sikerült-e, ezért letöltöttem az s1tool programot, hogy lássam kis r, vagy nagy R van-e, de mind a RUNNING mind a LOADER VERSION-nál nagy R van. Akkor most sikerült vajon,vagy sem?
Nem érintgettem semmi testpointot, mert elvileg így már nem kell. Hogyan tudom ellenőrizni sikerült-e, vagy sem? CyanogenMod Romot tennék fel rá recoveryből,.zip-eset,de ez a hibaüzenet fogad:
Független telefonon sincs fastboot a testpointos módszerrel, legalábbis nincs xperia mini-n, ray-en, neo-n és az arc-on se...
És melyik romot és kernelt tetted így telóra?
Több is volt már fent, íme pár (nem mindhez kell custom kernel):
-Cyanogen TimeScape
-Cyanogen mod 9 RC2
-MiniCM Sandwich Lite AOSP
-ExMIUI
-Cyanogen Vanilla 1 rev2
Legtöbbje a KrSH v3 kernelt használta, de volt már fent Rage 3.2, és Mesa 1.6 is. Most ismét a KrSH v4 van fent, a gyári 587-és ROM társaságában, egyéni testreszabással.
#13:
Próbáld ki...
Lehet, hogy több különböző széria jött ki belőlük és valamelyiken műkszik, más szérián meg nem.
Hol vetted ezt a telefont?
Tudok, de csak olyat amihez nem kell kernelt is cserélni.
Fentebb ahogy látom már linkeltek egy csomót az xda-ról.
Az utolsó, a hyperbeam is ilyen.
Az oldal közepén van írva, hogy melyik telóra való, az elsők azok live-ra valók, nehogy véletlenül az utána lévő xperia mini romokból tegyél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!